rudy Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 De doua saptamini vreau sa ies la o plimbare prin padure si n-am cu cine(e ocupata lumea) daca sint doritori dati-mi un semn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Doritori iesire Iasi Pana la MMOF gasca noastra e fie plecata peste hotare, fie cu masinile in pregatiri... dar daca stiam.... pe viitor poate ne lipim.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat August 31, 2008 Autor Partajează Postat August 31, 2008 Re: Doritori iesire Iasi Ok,as fi vrut azi dar e bine si zilele urmatoare,keep in touch! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Doritori iesire Iasi De doua saptamini vreau sa ies la o plimbare prin padure si n-am cu cine(e ocupata lumea) daca sint doritori dati-mi un semn. nu stii unde ne gasesti? :dr1 :j 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate