manolacheandrei Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 salut as vrea sa pun pe masina 4 jante de tabla cu ET negativ a incercat cineva sa intoarca jantele originale de tabla (rezerva) de pe discovery 2 am 4 jante si as vrea sa le intorc daca a fcaut cineva unde anume si cat a costat? s-au mai echilibrat bine ca as vrea sa mai merg si pe asfalt cu masina Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Re: jante tabla discovery 2 intoarse Mai bine iti pui flanse si gata. Exista jante de tabla 7JX16 care au et pozitiv (cele originale), dar mai exista un model 8Jx16 care au et spre 0 (in linkul urmator scrie 25 pt negru si 8 pt alb). http://www.paddockspares.com/6805120bkmo-16x8-black-modular-for-discovery-2.html Editat Aprilie 1, 2015 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: jante tabla discovery 2 intoarse salut. am cumparat jante sh din germania dar din pacate fara piulite. Are cineva un set sau daca nu o sugestie de unde sa gasesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: jante tabla discovery 2 intoarse salut. am cumparat jante sh din germania dar din pacate fara piulite. Are cineva un set sau daca nu o sugestie de unde sa gasesc Pune anunt la Cumparari anvelope, jante si ACCESORII roti 4x4 ! Nu mai folositi sectiunea tehnica pentru tot ce vreti sa cumparati sau sa vindeti !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
extremeseby Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: jante tabla discovery 2 intoarse Daca ai reusit sa intorci jantele pune niste poze te rog ca tare sunt curios. Oare ce et vor avea dupa modificare? If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: jante tabla discovery 2 intoarse salut. am cumparat jante sh din germania dar din pacate fara piulite. Are cineva un set sau daca nu o sugestie de unde sa gasesc Vezi la unul din magazinele din Anglia sau pe ebay. "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Februarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: jante tabla discovery 2 intoarse pana la urma am cumparat din Anglia un set Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate