Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu home made ???

alfredlna

Postări Recomandate

Re: Troliu home made ???

Io ... acum multi ani - electromotor de dacia si reductor de banda transportoare de la un utilaj tipografic . Electrica minima cu mentinerea bobinei fara furca bendixului - doar un singur sens de rotire , tragere si atat , decuplarea directa foarte greu de folosit .

... pentru Aro a fost destul pe langa casa . u prea stiam ce-i aia ofrozeala , n-aveam nici calculator ... doar intuiam cate ceva .

... acum ... nu ca m-am ajuns si am ... dar ... n-as mai repeta incercarea ... never again . Chiar daca as avea majoritatea pieselor ...

Mecanic cu PTO pe cutie sa am cinci viteze inainte si una inapoi la troliu ... da , oricand .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici o sansa, parerea mea. Sau daca esti foarte ambitios si vrei sa construiesti si carcasa, sa cumperi motor, relee, pinioane etc. cred ca te costa cat doua trolii noi. Am vazut trolii decente incepand de la 350 € si nu mi se pare un pret exagerat.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

problema cu electromotorul este ca ai doar un sens de tragere,nu ai frana , si daca te apuci sa socotesti toate piesele si strungareala o sa te apropii f tare de un troliu de fabrica

la cluj iti iei troliu nou de 1200 lb la 1200 de lei -nu merita sa te apuci de unul homemade

uite aici de exemplu unu ''de casa'' mai bun de atat nu cred ca poti face si oricum e foarte departe de un troliu chinezesc.

http://www.tocmai.ro/troliu-oufrod-12v-21887861.html

Link spre comentariu

Mai ai putina rabdare si o sa gasesti unul ieftin. Noi am avut si am gasit unul cu 800 lei, Rothfuchs, nou nout cu toate accesoriile sau daca ai vreun prieten in alta tara, ai putea sa gasesti unul ieftin si poate mai "de firma".

Acum ceva ani cand butonam forumul ARO, cineva de la Sibiu avea un troliu homemade pe ARO 10, facut cu electromotor (nu stiu de la ce masina) dar daca imi aduc bine aminte, electromotoarele auto au probleme cu incalzirea, nu sunt facute sa mearga mult, de obicei cand dai cheie, dureaza cateva secunde si nu apuca sa se incalzeasca....

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare