Vizitator chicasso Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 salutare. bina v-am gasit. mare amator de trabi, m-am hotarat ca ar fi cazul sa schimb melcu pe o masinuta care starneste pasiuni la fel de puternice. mai ales dupa ce ce l-am chinuit pe saracu melc pe drumurile forestiere din muntii dobrogei. i-a ajuns ultima excursie de vara asta. drept urmare, am pata pusa pe jimny. am citit cam tot ce am gasit despre jimny. dar am niste intrebari la care numai voi imi puteti raspunde. din ce an sa-mi aleg masina? ma gandisem sa fie din 2000 incoace. un posesor de jimny mi-a spus ca ar fi bine sa fie din 2005 incoace. pe mobile.de am gasit unu la 4000 euro din 2003 cu doar 96.000 km. sa fie teapa? chilipir? e pretul just? cum sta treaba de fapt? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Sfaturi Jimny Nu 4X4 la buton...cam asta as spune eu. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Sfaturi Jimny Bine ai venit! :W Ar fi mai bine daca ti-ai completa si locatia in profil asa cum sunt cerintele forumului. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator chicasso Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: Sfaturi Jimny mai vrea cineva sa-si dea cu parerea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: Sfaturi Jimny salutare. bina v-am gasit. mare amator de trabi, m-am hotarat ca ar fi cazul sa schimb melcu pe o masinuta care starneste pasiuni la fel de puternice. mai ales dupa ce ce l-am chinuit pe saracu melc pe drumurile forestiere din muntii dobrogei. i-a ajuns ultima excursie de vara asta. drept urmare, am pata pusa pe jimny. am citit cam tot ce am gasit despre jimny. dar am niste intrebari la care numai voi imi puteti raspunde. din ce an sa-mi aleg masina? ma gandisem sa fie din 2000 incoace. un posesor de jimny mi-a spus ca ar fi bine sa fie din 2005 incoace. pe mobile.de am gasit unu la 4000 euro din 2003 cu doar 96.000 km. sa fie teapa? chilipir? e pretul just? cum sta treaba de fapt? multumesc. daca este singura la 4000 si restul sar la 7 inseamna ca ori e teapa,ori are vreo defectiune,ori e predare leassing. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: Sfaturi Jimny Modelele fabricate din 2005 > au motorul mai puternic,au 16 valve si 2 axe cu came insa au actionarea 4x4 la buton. De modelul nou nu ai cum sa te atingi fara 7500-8000E in Germania. Dar poti sa-ti iei cu inima impacata si modelul 98-05 ca merge foarte bine,motorul trage ok si sunt foarte fiabile,iar unul de asta il poti gasii la 4500-5000 in stare buna. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: Sfaturi Jimny ca unul care de aproape doi ani se chinuie sa isi ia jimny, iti spun si parerea mea: - ani fabricatie: 2000-2004 (motor 1.328 cmc, 82 CP) - atentie la ani, daca te uiti pe anunturi gen mobile.de, acolo se da anul primei inmatriculari, deci mai bine te orientezi dupa putere (motorul cu numai doua supape pe cil dezvolta 80 CP) - caroserie: metal top inchisa (e facuta in japan) - NU cabrio, e facuta la spanioli si apar mai multe probleme (desi cfantana are cabrio...) - motor pe benzina, dieselul e adaptat de la renault si e commonrail, nu merita (diferenta mare de bani, consum nu foarte mic, greutate mare pe puntea fata, vibratii, zgomot) - climatizarea si ABS-ul nu sunt neaparat necesare, dar lipsa lor nu inseamna ca pretul este cu mult mai mic; ca dotari, masinuta este foarte ok in echiparea de baza - un pret rezonabil pentru un jimny in jur de 100.000 km la bord ar fi 6500-7000 (preturi germania) - atentie, la multi dealeri gasesti asa ceva pe la 8-9.000; eu unul as fi dispus sa dau 8.000 pentru o masina care nu a depasit 50-60.000 km - mai putin de 6000 euro- sigur sunt probleme sau ai tu noroc kior, cum crezi... minusurile cele mai frecvente: - cam inconfortabil pe sosea, dar muuuuult mai confortabil decat samurai - atentie la rularea in conditii naspa (zapada, mazga, ud pe jos), are tractiune spate si ampatament mic - spatiu mic daca esti familist - contraindicat sa mergi in 4x4 pe asfalt uscat => se uzeaza excesiv transmisia plusurile: - de 100 de ori mai multa ca minusurile :) succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator chicasso Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Sfaturi Jimny multumesc de raspuns. mai am o intrebare si v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde: dupa cati km is da duhul motorasul lui jimny? inteleg ca tine totusi de cine foloseste masina si cum o foloseste, dar as vrea sa am un punct de reper atunci cand o cumpar. multumesc. edit: eu m-am hotarat sa iau jimny cu motorul pe benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Sfaturi Jimny Intretinut cum trebuie merge peste 200.000 fara probleme. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Sfaturi Jimny technic au ceva in comun SAMURAI vs JIMNY DE EXEMPLU RULMENTUL DE PRESIUNE LA AMBREAJ a mea face un pic de zgomot,iar in cazul ca va trebui sa il scimb ce sanse am sa gasesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Sfaturi Jimny Se gaseste! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Sfaturi Jimny 4x4 de la buton este superfiabil si usor de manevrat plus ca,fac pariu ca nu stiati,modelul 4x4 de la buton are tractiunea monitorizata de calculator si legata de abs si in caz de derapaj intra 4x4 automat,am verificat asta si am ramas surprins,intra 4x4 automat cand cer conditiile de drum. Si...cum sa nu conteze abs si AC-ul?In fine,strict pt extrem si competitie,nici usile nu mai conteaza,nici confortul,nimic afara de aptitudini si mecanica pura.Depinde ce vrei sa faci cu masina,asta e adevarul.Eu personal vreau sa am un confort si la drum lung,racoare vara prin delta sau mai stiu eu unde,nu locuiesc permanent cu ursul in padure :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate