Vizitator Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 vrem mai multe iconite :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 asa ceva? http://forums.grunt.com/emoticons/ROTFL.gif http://www.dustyant.com/images/2004/12/yahoo_rotfl.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 exact :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Haideti Domnu' Mud Max dati-ne iconite, macar asa ca azi e Inaltarea Domnului, Mare Sarbatoare... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 e ceva de ele? http://www.phpbb.ro/dload.php?action=do ... ile_id=107 mai caut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 dece nu dam jos ce are suparici?????????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Fara suparare, dar sunt slabute, mai cautam... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 asa ceva cautati? am mai gasit si eu ceva iconite dar nu le-am filtrat inca. ps am glumit cu atasamenul. se poate sterge daca e prea indecent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 fa-l iconita te rog ca e buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 chiar nu se poate rezolva????????? am sa postez in fiecare zi ,poate se indura cineva si de noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 chiar nu se poate rezolva????????? am sa postez in fiecare zi ,poate se indura cineva si de noi Deja sunt cateva iconite in plus daca apesi pe "Alte iconite emotive" E un inceput. O sa rezolvam mai multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 chiar nu se poate rezolva????????? am sa postez in fiecare zi ,poate se indura cineva si de noi Deja sunt cateva iconite in plus daca apesi pe "Alte iconite emotive" E un inceput. O sa rezolvam mai multe. gresesti alea sint de la inceput. dar vrem altele si mai multe :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 MAX nu uita de iconite. :twisted: :roll: :?: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Max...ia contacteaza-ma si-ti dau o multime de iconite, vreo 3-400 super beton. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Deja numai iconite am in cap. Am salvat multe din iconitele alea si le trimit maine programatorului cu un ultimatum. Am gasit o iconita interesanta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Vezi ca are balta peste? :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 destul de bine dar putine,astea sint cele 300? nu mai sc zilnic ,am sa sc la 2 zile :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 E de lucru pt ca trebuie copiate fiecare in parte, incarcate pe server, incarcate pe forum. Sia asta trebuie facuta bucata cu bucata. Nu e usor si treaba asta implica mai mult timp. Fac si eu cum imi permite timpul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 E de lucru pt ca trebuie copiate fiecare in parte, incarcate pe server, incarcate pe forum. Sia asta trebuiea facuta bucata cu bucata. Nu e usor si treaba asta implica mai mult timp. aha de aia sc la 2 zile :1 :ih :bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 :ang2 :oo :cr1 :cn :ch :cr2 :T :$ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 maxule.....ai dat jucarele la copii.Daca te uite pe forum.....de doua zile unul nu mai scrie fara sa bage iconite nebune :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 vorba lui nea bachus: "te abtii, te abtii si dupa aia dai buzna" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 maxule.....ai dat jucarele la copii.Daca te uite pe forum.....de doua zile unul nu mai scrie fara sa bage iconite nebune :grin: Copii astia de pe forum se joaca cu orice le dau (vezi topicul cu pozele secretarei mele) :fk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Hmm.....adevarul e ca......parca mi-as aduce si eu o lopatica si galetusha de nisip 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Max ,ai cam lenevit. unde sint iconitele? :?: :twisted: :P :roll: :shock: :dr3 :bx :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate