Max Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Max ,ai cam lenevit. unde sint iconitele? :?: :twisted: :P :roll: :shock: :dr3 :bx :cl La cate am avut pe cap zilele astea, fi convins ca numai la iconitele alea nu m-am gandit. Am lucrat zilele aste pe masina ca un negru. Schimbat servodirectie, coloana volan, cruci , reparatie electromotor, schimbat roti...etc Nici macar nu am reusit sa ma duc sa vad si eu ceva la Eurocarpatica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Max ,ai cam lenevit. unde sint iconitele? :?: :twisted: :P :roll: :shock: :dr3 :bx :cl La cate am avut pe cap zilele astea, fi convins ca numai la iconitele alea nu m-am gandit. Am lucrat zilele aste pe masina ca un negru. Schimbat servodirectie, coloana volan, cruci , reparatie electromotor, schimbat roti...etc Nici macar nu am reusit sa ma duc sa vad si eu ceva la Eurocarpatica. bine ai facut ca ai lucrat dar rau ca nu a pus iconite programatorul tau :twisted: ps, si poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 iconite mari iconite mari Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate