sharky Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Salut, Am gasit aici: http://mercedes-g-trieda.autobazar.eu/uk/290-d-id6241996.html un Mercedes G Klasse G290 GD din 1995 in 4/5 usi care arata destul de bine. Pentru cine cunoaste modelul/motorul ce parere aveti, merita 12.000 Euro ? (am sunat si-l lasa la acest pret). Este si un filmulet cu sunetul motorului, eu cred ca se aude ceva zgomot de la o rola intinzatoare si motorul mi se pare cam zgomots, sa aiba numai 183.000 de KM ? Din cate stiu eu acest motor (OM 602 D 29) in 5 cilindri trebuie sa fie mai silentios. Multumesc, Marius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Re: Mercedes G Klasse G290 GD din 1995 Buna ziua, daca masina arata asa in mod natural (fara sa fi fost aranjata special pentru vanzare) si daca esti convins ca iti doresti un G w460 eu as cumpara-o imediat. Mai ales ca nu e din Romania. A mea a fost luata din tara, a costat 7000eur si au mai fost nevoie de inca pe atat sa fie intr-o stare technica bunicica si inca e deparete de cea despre care vorbim( mai ales starea caroseriei). Ori ce ar fi fereste-te de g-uri rulate in Romania , la noi cei mai multi oameni nu concep sau nu isi permit sa intretina asa cum trebuie o masina(oricare ar fi ea). Motorul ar fi trebuit sa fie mai silentios intradevar dar la G-eu motorul e ultimul pentru care sa iti faci probleme(gasesti piese aftermarket sau altele de pe diferite modele). Piesele ce nu sant comune, alea te omoara. Una peste alta masina e superba si pare intretinuta ca la carte. Editat Aprilie 8, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Mercedes G Klasse G290 GD din 1995 Motorul acela cu 95 de cai e o putoare.Abia misca masina de 2,5T . Nici cu unul de 177CP , G-ul nu se misca cine stie ce..... Apoi ma mira ca modelul aceasta vechi de G sa fie din 1995. Parca G 460-461 s-a fabricat pana in 1990 . Interiorul din anii '80. La banii aceia sgur se gaseste G mai modern si in mintile ei. In plus mai trebuie si inmatriculat undeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharky Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Mercedes G Klasse G290 GD din 1995 Motorul acela cu 95 de cai e o putoare.Abia misca masina de 2,5T . Nici cu unul de 177CP , G-ul nu se misca cine stie ce..... Apoi ma mira ca modelul aceasta vechi de G sa fie din 1995. Parca G 460-461 s-a fabricat pana in 1990 . Interiorul din anii '80. La banii aceia sgur se gaseste G mai modern si in mintile ei. In plus mai trebuie si inmatriculat undeva... Salut Tibor, Modelul este 461 si s-a fabricat intre 1991 - 2001. Nu ma intereseaza sa merg pe asfalt cu mai mult de 90 Km/h si nici sa fac depasiri "la limita", inmatriculare in BG mai mult ca sigur, la G conteaza blocantele foarte mult, practic fara ele nu faci mare lucru in teren cum faci cu alte toyote, spre exemplu seria 80. Multumesc pentru sfat, Marius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Mercedes G Klasse G290 GD din 1995 Nu ma intereseaza sa merg pe asfalt cu mai mult de 90 Km/h si nici sa fac depasiri "la limita", Marius. cu siguranta nu vei face asa ceva .... spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate