bogdan_g Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy curge si uleiul, creste lungimea totala si scade rezistenta. l.e. acum am preobleme cu cardanele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy un input shaft si un cardan dublu nu mergea adaptat direct ? sau fara adaptor curge uleiul din cutia de transfer ? nu merge direct e un pic de bataie de cap si acolo si tre sa umbli cu chestii originale eu am stricat o cutie de viteza din cauza la semeringul dintre cutie si reductor tot uleiul sa dus in reductor :))) pam pam :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy curge si uleiul, creste lungimea totala si scade rezistenta. l.e. acum am preobleme cu cardanele ... probleme nu exista :)) doar solutii exista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy ... acuma ma chinui sa fac high steerul la puntea fata, unul este gata, la celalalt nu mai gasesc tabla de 2.5 ... fata vine driver drop cu 35 splini, iar spatele cu 37 splini o sa lasi arcul la king pin acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy stai ca la driver drop nu stiu sa existe 205 cu 32 splines ... deci trebuie una driver drop (Ford sau GM) si de la alta pass drop sa iau input shaftul cu 32 splini ... :))) probleme nu exista :)) doar solutii exista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy da, il las acolo, am si facut bucsele ptr prelungire ai tabla de 2.5 grosime (30 cm pe 10 cm) ? nu gasesc in tot aradul .. :) o sa lasi arcul la king pin acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy stai ca la driver drop nu stiu sa existe 205 cu 32 splines ... deci trebuie una driver drop (Ford sau GM) si de la alta pass drop sa iau input shaftul cu 32 splini ... :))) pai fii atent :))) cumperi fain frumos input kit de 32 de splini cu gatu scurt pt reductor si te apuci de munca :))) duci la frezat reductoru dai alte gauri de se potriveste cu adaptoru si e bine asa :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy da, il las acolo, am si facut bucsele ptr prelungire ai tabla de 2.5 grosime (30 cm pe 10 cm) ? nu gasesc in tot aradul .. :) nu stiu ce ai prelungit tu acolo dar asa o fi arcul ramane acolo nu tre sa faci mai nimic cat e cupola de inalta faci bratu iar daca nu vrei sa fii inalt schimbi fain frumos bucsele de platic o data la un an sau mai mult depinde cat de dai idee tabla de 2 cu tabla de 1 sudate bine ca la tabla ta de 2,5 care cauti o sa fie de ol 32 sau mai putin si o sa te tin fix o ...... mamaliga prin sudura intaresti :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy la mine th400 este de 2wd (cu output scurt), output care nu ajungea in 205 daca foloseam prinderea originala, (intradevar ele se potrivesc ...dar nu functioneaza :) ), drept urmare a trebuit sa fac un adaptor, intradevar. usor de zis, greu de facut, mai ales ca trebuia "intr-o singura prindere" la freza ... centrare, rezistenta ... tu stii despre ce este vorba :) ce bolovan sunt sau na ,bucataru din mine nu prea a gandit iexista :)) input de 32 de splin kitul complet cu gat lung deci exact ce iti trebuia tie :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy @sososs ... tabla ta de 2,5 care cauti o sa fie de ol 32 sau mai putin si o sa te tin fix o ...... mamaliga nu prea e bun 32-ul pt brat. indicat este 42-44, dar cum spunea si romi ...daca le sudezi ... eu am modelat piesele 3d si am simulat FEA, rezultatul fiind unul nu tocmai potrivit cu incarcarile de la roata. (eu am d60 si infatasi in spate, tot directoare... si acolo dadea cu virgula) ce fel de cilindru ai ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy abia acuma l-am comandat 2.5'' dublu de la PSC @sososs nu prea e bun 32-ul pt brat. indicat este 42-44, dar cum spunea si romi ...daca le sudezi ... eu am modelat piesele 3d si am simulat FEA, rezultatul fiind unul nu tocmai potrivit cu incarcarile de la roata. (eu am d60 si infatasi in spate, tot directoare... si acolo dadea cu virgula) ce fel de cilindru ai ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: proiect off road buggy ... ai tabla de 2.5 grosime (30 cm pe 10 cm) ?... maine am sa ma duc la fabrica si-ti spun. despre cilindru ... eu tot asa am, dar acum, dupa mai bine de un an cu schite, planuri, proiecte si simulari mi-ar placea sa fie single ended. cred ca era mai simplu de configurat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: proiect off road buggy Am oprit ieri comanda, m a convins Romi ca mai bine single si mai bine le iau separat, nu kit E=bogdan_g;1015113]maine am sa ma duc la fabrica si-ti spun. despre cilindru ... eu tot asa am, dar acum, dupa mai bine de un an cu schite, planuri, proiecte si simulari mi-ar placea sa fie single ended. cred ca era mai simplu de configurat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: proiect off road buggy Hai cu poze nu o mai tot întârzia :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Re: proiect off road buggy Hai cu poze nu o mai tot întârzia :)) abia ce am revenit din concediu ... deci iti dai seama ca am avansat mult cu proiectul .... :)) doar de punti m-am ocupat .... am shave-uit tot ce era pe punti (ieftin fieru la americani pe vremurile alea - am terminat vreo 10 panze de flex pana am terminat), desfacut, curatat, montat blocanti, facut prinderile de 4 link, facut high steer, vopsit mi-a ajuns aparatul de sudura MIG - Esab trifazic am luat 2 cilindri hidraulici (nu stiu de ce 2) si un danfoss am luat 4 jante de unimog de 20" sa incapa peste etrierii de frana imensi si 4 gume. 2 jante sunt deja gata - modificate ptr prinderile in 10 prezoane si bedlockuri ca si suspensie am mers pe airshocks - de la Sway a Way - 16" de 2.5 pe fata si 18" de 2 pe spate. ar trebui sa fie supradimensionate, SAW duc mai multa incarcatura decat Fox; cele de 2" duc 1000 lbs fiecare poze ma uit in telefon sa vad daca am ceva, ca nu prea am facut Editat Iulie 27, 2015 de sososs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: proiect off road buggy Frumos lucrat pana amu :-) Bara de direcție e un pic cam slaba dacă e originala și ma tem ca va trebuie sa o întărești sai alta și tai filet pt capeți În rest arata tare fain :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Re: proiect off road buggy Frumos lucrat pana amu :-) Bara de direcție e un pic cam slaba dacă e originala și ma tem ca va trebuie sa o întărești sai alta și tai filet pt capeți În rest arata tare fain :-) da, ii aia originala .... are 8 sau 9 mm in perete grosime ...... am taiat-o sa o scurtez si atunci am masurat-o ..... mai repede ma astept sa crape la sudura - taiat , sanfrenat, sudat capetele, sudat peste ambele prinderea de la cilindu hidraulic si peste sudata o teava de 3.2mm Editat Iulie 27, 2015 de sososs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: proiect off road buggy Hai...baga munca:))). Sunt curios ce motor o sa pui. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: proiect off road buggy Hai...baga munca:))). Sunt curios ce motor o sa pui. un V12 de 6000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: proiect off road buggy Mai multe detalii despre motor vă rugăm! Ce proveniență? Câți cai? Ce cuplu?ce greutate? Și ce roti o sa invarta? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: proiect off road buggy V12 de 6l de Jaguar cu transmisie automata 4L80E Mai multe detalii despre motor vă rugăm! Ce proveniență? Câți cai? Ce cuplu?ce greutate? Și ce roti o sa invarta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: proiect off road buggy V12 de 6l de Jaguar cu transmisie automata 4L80E Pai stai sa ma prind si eu ca ceva imi da cu Virgula Motoru ala merge dupa cate stiu eu in ture Iar cutia este electrică ,foarte buna cutie chiar foarte stabilă Dar întrebarea mea e Cam in ce ture tre sa mergi si ce fel se tulumba ambreiaj adica cand o sa închidă ca sa nu balbotezi uleiul din cutie fara sa in incalzesti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 (editat) Re: proiect off road buggy acuma nu mai inteleg eu .... de ce zici ca ii motor de ture ? daca imi aduc bine aminte specificatiile are 500Nm max la 3000 si ceva de ture .... si 350 Nm are de la 1500 ture imi pun semne de intrebare ref la cutie... stiu ca-i HD, urmasa lui turbo400, dar totusi este electronica ..... Pai stai sa ma prind si eu ca ceva imi da cu Virgula Motoru ala merge dupa cate stiu eu in ture Iar cutia este electrică ,foarte buna cutie chiar foarte stabilă Dar întrebarea mea e Cam in ce ture tre sa mergi si ce fel se tulumba ambreiaj adica cand o sa închidă ca sa nu balbotezi uleiul din cutie fara sa in incalzesti ? Editat August 25, 2015 de sososs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Re: proiect off road buggy La asa motoare daca nu zburati pe versant ca americani degeaba...egal cu zero... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 (editat) Re: proiect off road buggy Cat ai dat pe Jag-ul donator,din ce an si in ce stare? Urmaresc de ceva timp modelul dar unul in buna stare e scump. Si motorul si cutia sunt beton...armat...ca de altfel masina in ansamblul ei... Editat August 27, 2015 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate