LovA Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Buna. Masina mea: Land rover td4 2000 diesel. soft top and 2000. Motorizare BMW 80Kw Am schimbat rulmetul de presiune amreaj. Unde am facut o prostie. Am pierdut nitul care intra in axul din cutia de viteze si timonerie. e in figura de mai jos se vede boltul care este nr 12 si acolo imi zice ca e codul STC4633 a doua problema e: La inceput stergatoarele nu mergeau decat pe pozitia repede si foarte repede. Dupa nu au mai mers deloc. Am deconectat motorasul care actioneaza stergatoarele. (scos mufa) Am pus siguranta si sare. Am pus siguranta pana la 30 A si mereu se arde. Precizes ca sare siguranta fara sa actionez maneta de control. si nici pe pozitie de deschis nu este maneta. Stergatoarele oprite, mufa scoasa la motoras si tot sare siguranta de 30 A. Am verificat daca e capsulat motorasul si pare ok. parerea mea e ca daca deconectez motorasul si se arde siguranta inseamna ca motorasul poate fi bun. zic si eu.. adevarat? Va multumesc pentru tot! acum e prima data cand va multumesc oficial. de fiecare data am multumit doar in gand... cee a ce nu ajuta si nu incurajeaza! Editat Aprilie 20, 2015 de LovA Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Boltul ala mai repede il gasesti pe la dezmembrari, sau, daca ai un strungar bun il confectionezi conform pozitiei. Pe partea de stergatoare verifica blocul de comanda de pe coloana volanului si cablajul care ajunge la motorasul de la stergatoare, posibil sa fie vreun scurt pe traseu. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LovA Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. vecinul meu e strungar dar daca nu am dimensiuni nu pot sa fac boltul ala.. o sa incerc cu guma de mestecat sa bag acolo sa se faca dupa forma dar ce stiu daca e o ideie buna... cam sunt in criza de timp in dezmembrari nu am gasit nimic... la fel pe internet... cat despre stergatoare o sa desfac coloana de la volan dupa indicatiile date. O sa vad ce si cum. Editat Aprilie 20, 2015 de LovA Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Daca STC4633 este codul corect, mie nu-mi pare a fi o piesa complicata. http://www.brit-car.co.uk/product.php/103433/1700/roll_pin_detent_selector_g_box_f_l Doar ca, pentru a fi facuta pe strung ai nevoie de ceva modificari:wink: Piesa originala este un bolt elastic dupa cum arata in poza, tu trebuie sa faci un alt sistem prin care piesa sa nu iasa de acolo (un bolt ceva mai lung cu cap de nit si splint de siguranta, de exemplu). Ai nevoie doar de diametru si lungime. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LovA Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Problema stergatoare: Am dat volanul jos si am verificat coloana. erau doua fire rau izolate... si am gasit o inprovizatie acolo. Volanul e pe stanga dar masina a fost cu volan pe dreapta, fiind aduse modificarile mecanicii au facut in asa fel in cat nu merge prima treapta.. Bun. Acum nu mi se mai arde siguranta de 20 A dar motorasul merge in sens invers. In loc sa urce pe parbriz coboara pe capota... la fire nu am umblat sa inversez ceva stiu sigur... dar undei buba ca inainte mergeau( fara treapta 1) cat despre stutul asta... am incercat sa iau un diametru dar mie foarte greu si cu guma e cum ai da sare la P...a Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Bun. Acum nu mi se mai arde siguranta de 20 A dar motorasul merge in sens invers. In loc sa urce pe parbriz coboara pe capota... la fire nu am umblat sa inversez ceva stiu sigur... dar undei buba ca inainte mergeau( fara treapta 1) Inverseaza firele in mufa de la motoras. cat despre stutul asta... am incercat sa iau un diametru dar mie foarte greu si cu guma e cum ai da sare la P...a Metoda tamplarului, iei o bucata de lemn de brad, o strunjesti cat mai aproape de diametrul gaurii apoi o bagi fortat in gaura cam 5-6 mm, si asa obtii o piesa pe care poti masura diametrul. Sau cauti un bolt cat de cat asemanator (il gasesti la balamalele portierelor). Editat Aprilie 20, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LovA Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Multumesc enorm! dar inca o intrebare.. in motoras intra doar 2 fire? care fire trebuie schimbate? cele care ies din capsulatie sau celelate? sunt 6 fire... ar trebui sa inversez firele de alimentare dar care ar fi? te rog frumos.. Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Cele care intra in motoras. Poti sa le identifici si cu un aparat de masura, 2 sunt alimentarea si 4 sunt pentru contactele de la limita de cursa. Descarca de aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover RAVE Disc 1, in el gasesti si schemele electrice. Editat Aprilie 20, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LovA Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. nu am reusit. am desfacut la motoras dar nu stiu care fire trebuie inversate. sunt doua care intra in motoras si doua fire care sunt capsulate. la alea daca umblu am stricat motorasul(capsula) Nu sunt descurcaret. Nici internet nu am ca sa iau ce miai dat tu acolo.. sunt de pe telefon... aiurea tare... nu am conditii Editat Aprilie 20, 2015 de LovA Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. De aia a si fost manarit circuitul stergatorului si nu mergea pe intermitent ca nu poate fi doar asa simplu rezolvat cu inversat fire ca sunt implicate circuite "incrucisate" si mai e si CCU in schema, nu se poate rezolva nimic inversand fire pe la motor doar eventual un scurt circuit, sunt sigur ca tot circuitul e refacut ca nu are cum sa mearga si pe intermitent cu improvizatii din cauza CCU... la motoras nu inversa nimic ca mai rau strici, am impresia ca cei ce au facut conversia nu au schimbat tot mecanismul ca e scump numai au improvizat ceva la circuit, mecanismele si motoarele stergatoarelor sunt diferite ide la RHD la LHD, lucreaza ca "in oglinda" si daca au lasat mecanismul de RHD ai o intreaga mizerie facuta acolo pe circuit...ijncearca de acolo unde ai gasit improvizatia sa-ti dai seama ce nu e-n regula, sau cauta un electrician priceput dar nu inversa la motoras... chestia asta e mult mai complicata decat pare la prima vedere...esti sigur ca sunt 4 fire in mufa motorasului si nu 5? Editat Aprilie 20, 2015 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Ai dreptate, daca intr-adevar are vreo tiganie facuta cu sistem de RHD nu prea are ce face. Daca ar pune o poza cu ce are acolo poate am reusi sa intelegem ce-i incorect. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Ai dreptate, daca intr-adevar are vreo tiganie facuta cu sistem de RHD nu prea are ce face.... Eu sunt convins ca asta are, de aia nici nu a mers vreodata pe intermitent:wink:, chiar daca o mai "tiganesti" din circuit pe mersul direct din switch cu CCU nu te mai joci :uameni NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LovA Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. la fire nu am umblat. mentionez ca nu a mers niciodata in prima treapta dar in celelalte 2 mergea. acum cand dau de maneta se duc in jos in loc sa urce pe parbriz.... deci motorasul e pentru volan stanga. modificarile au fost facute dar totusi mergea... imi sarea siguranta ca erau in scurt doua fire... care sunt izolate acum. daca ma ajutati cu o schema ceva. Vitara. JLX 3 usi. Automat 3x, 1,6 8v. 1991. Volan Dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Incearca sa faci o poza a ansamblului, pe ghicite este mai greu. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: Problema STC4633 bolt din cutia de viteze. Problema stergatoare parbriz. Inverseaza firele in mufa de la motoras. Metoda tamplarului, iei o bucata de lemn de brad, o strunjesti cat mai aproape de diametrul gaurii apoi o bagi fortat in gaura cam 5-6 mm, si asa obtii o piesa pe care poti masura diametrul. Sau cauti un bolt cat de cat asemanator (il gasesti la balamalele portierelor). ...sau iei un şubler de la orice magazin de scule, preferabil din plastic, pentru că e mai ieftin, măsori de vreo trei ori să nu greşeşti, şi gata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate