Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De ce sta masina aplecata pe o parte ? LJ73

gabi ostache

Postări Recomandate

va salut stimati colegi !!! cine poate sa ma lamureasca si pe mine de ce caroseria de pe jucaria mea sta in halul in care se vede in foto (aplecata de stanga in partea fata). mentionez ca am verificat sasiul (nu se observa lovituri torsionari) , suportii si prinderile caroseriei pe sasiu. masina a primit de curand o suspensie cu lift +5cm si de atunci problema asta a devenit f vizibila(inainte de modificarea suspensiei caroseria era doar f putin aplecata spre stanga fata, aproape insesizabil). ce ar trebui sa fac/ sa inlocuiesc pe masina pt remediere ?

va multumesc !IMG_20150423_074005.thumb.jpg.53a737965daa1ea5796bcf3ebc7bf5a5.jpgIMG_20150423_073959.thumb.jpg.d30417b5c88937bcadd962d3d533a218.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nelamurire/probleme caroserie lj73

max arcurile sunt noi. crezi ca ar avea vreun efect?

Din ce stiu eu, arcurile sunt notate, care vine pe partea soferului si care pe partea pasagerului. Este posibil sa fi achizitionat un set de arcuri pentru masina cu volan pe partea gresita si in cazul asta prin inversarea arcurilor iti rezolvi problema.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Re: nelamurire/probleme caroserie lj73

max arcurile sunt noi. crezi ca ar avea vreun efect?

Nu stiu ce marca de suspesnie ai dar, daca te uiti pe ele, ar trebui sa aiba coduri diferite.

Un posibil marcaj poate fi DS adica Driver Side (partea soferului).

In functie de configuratia masinii (partea soferului, a casetei de directie, a reductorului, a rezervorului,etc), un arc poate fi mai tare sau putin mai lung decat celalat tocmai pentru a echilibra masina.

Am patit si eu treaba asta atat la suspesnie cu arcuri cu foi cat si cu elicoidale.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare