gabi ostache Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 va salut stimati colegi !!! cine poate sa ma lamureasca si pe mine de ce caroseria de pe jucaria mea sta in halul in care se vede in foto (aplecata de stanga in partea fata). mentionez ca am verificat sasiul (nu se observa lovituri torsionari) , suportii si prinderile caroseriei pe sasiu. masina a primit de curand o suspensie cu lift +5cm si de atunci problema asta a devenit f vizibila(inainte de modificarea suspensiei caroseria era doar f putin aplecata spre stanga fata, aproape insesizabil). ce ar trebui sa fac/ sa inlocuiesc pe masina pt remediere ? va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 Inverseaza arcurile intre ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 max arcurile sunt noi. crezi ca ar avea vreun efect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 max arcurile sunt noi. crezi ca ar avea vreun efect? Din ce stiu eu, arcurile sunt notate, care vine pe partea soferului si care pe partea pasagerului. Este posibil sa fi achizitionat un set de arcuri pentru masina cu volan pe partea gresita si in cazul asta prin inversarea arcurilor iti rezolvi problema. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 Si eu sunt de aceeasi parere schimba arcurile intre ele pe fata sar putea si pe spate sa fi fost puse invers! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 max arcurile sunt noi. crezi ca ar avea vreun efect? Nu stiu ce marca de suspesnie ai dar, daca te uiti pe ele, ar trebui sa aiba coduri diferite. Un posibil marcaj poate fi DS adica Driver Side (partea soferului). In functie de configuratia masinii (partea soferului, a casetei de directie, a reductorului, a rezervorului,etc), un arc poate fi mai tare sau putin mai lung decat celalat tocmai pentru a echilibra masina. Am patit si eu treaba asta atat la suspesnie cu arcuri cu foi cat si cu elicoidale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 asta nu o stiam. va multumesc mult pt sfaturi. verific, inversez arcurile si revin cu rezultatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 aveti perfecta dreptate domnilor. acum vin de sub masina si asa este ...pe ambele punti arcurile sunt inversate.va multumesc inca o data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: nelamurire/probleme caroserie lj73 Spor la treaba! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate