Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme pe gaz - merge in 4 cilindri

Ivanov

Postări Recomandate

am urmatoarele probleme cand intra pe gaz:

merge in 4 cilindri

am schimbat fisele + bujii

capacul de delcou il schimb maine

am verificat injectoarele - merg in parametri

am verificat cablajurile de la injectoare - sunt ok

ce as mai putea verifica ?

capacul de la delcou ar putea creea asa probleme ? sa mearga pe benzina si pe gaz sa mearga doar in 4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme pe gaz - merge in 4 cilindri

am urmatoarele probleme cand intra pe gaz:

merge in 4 cilindri

am schimbat fisele + bujii

capacul de delcou il schimb maine

am verificat injectoarele - merg in parametri

am verificat cablajurile de la injectoare - sunt ok

ce as mai putea verifica ?

capacul de la delcou ar putea creea asa probleme ? sa mearga pe benzina si pe gaz sa mearga doar in 4

Daca pe benzina functioneaza normal,numai instalatia de gaz poate fi de vina.

Link spre comentariu

Ce instalatie de gaz ai? Cand am cumparat masina asta, am avut aceeasi problema, pe gaz, si imi consuma si gaz si benzina, iar la tester vedea doar 4 cilindri, si un cod de eroare legat de soft. S-a rezolvat simplu cu reincarcarea softului instalatiei de gaz. Eu am Vialle, care este foarte diferita de instalatiile italienesti, vine cu soft dedicat pe fiecare model de masina in parte, dar merita sa incerci si varianta asta cu softul. De atunci (1 an de zile) nu am mai avut probleme deloc. Cauza nu a fost elucidata.

Link spre comentariu

Ce instalatie de gaz ai? Cand am cumparat masina asta, am avut aceeasi problema, pe gaz, si imi consuma si gaz si benzina, iar la tester vedea doar 4 cilindri, si un cod de eroare legat de soft. S-a rezolvat simplu cu reincarcarea softului instalatiei de gaz. Eu am Vialle, care este foarte diferita de instalatiile italienesti, vine cu soft dedicat pe fiecare model de masina in parte, dar merita sa incerci si varianta asta cu softul. De atunci (1 an de zile) nu am mai avut probleme deloc. Cauza nu a fost elucidata.

am vazut ca si pe benzina merge tot in 4... problema nu e de la instalatie...

problema e probabil - sper sa nu - interna a motorului

ceva supape ce nu se deschid pe admisie... cred...

daca a intalnit cineva problema, apreciez daca imi da un sfat...

Link spre comentariu

Problema gaz-benzina se simplifica mult...daca una merge si alta sta e oarecum simplu,mergi pe ramura ce shomeaza si gasesti buba...daca nici una nu merge cauta electrica mai intai si apoi mecanica motorului.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Problema gaz-benzina se simplifica mult...daca una merge si alta sta e oarecum simplu,mergi pe ramura ce shomeaza si gasesti buba...daca nici una nu merge cauta electrica mai intai si apoi mecanica motorului.

problema s-a schimbat - am observat ca nu mergea pe gaz

am verificat pe benzina - si atunci , cu stupoare am vazut ca si pe benzina mergea tot in 4 numai ca pana atunci nu observasem

- masina tragea , ctrage , cel putin in acceptiunea mea . mi s-a mai spus ca nu prea trage de alti posesori de pajero , aceeasi masina , dar am pus in seama varstei.

ideea se schimba - nu merg 2 cilindri deloc

am schimbat - bujii , fise . capac delcou.

bobina de inductie e una singura - da scanteia pt toti cilindrii

ce problema ar putea fi ? luni am programare sa ia compresia

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare