Vali alias Babu Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Salut, am reusit sa salvez niste poze cu modelul de mitsubishi pajero pe care vreau sa-l achizitionez si sa-l modific putin (inaltat, schimbat gume, schimbat bare si ce se mai poate face in limita bugetului) Daca ma puteti ajuta cu sfaturi si opinii, masina este cu motor de 2500 85 kW / 116 PS KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Mi-ar fi mila sa-l zgaraii in paduri :P OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Mi-ar fi mila sa-l zgaraii in paduri :P Esti sigur ca vrei sa-l bagi prin coclauri?? Acaretul e fain, da' pe mine unul m-ar durea sufletul! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Eu imediat dupa ce l-am vopsit pe al meu m-ia trecut tot cheful de a-l baga in boscheti. Debia astept sa se matuiasca putin vopseaua sa pot sa-l lipesc iar de boscheti. Pe bune acuma, ii masina de teren ce ai, insa nu cred ca-i sta tare bine zgariat, indoit, namolit si varzit in teren... Pt gratar, pescuit, plimbare e numa bun. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Lasati omul in pace, babelor ! :ha: :ha: :ha: ... n-are nimic daca se zgarie vopseaua in cateva crengi, ca doar de aia isi ia masina ... sa se dea cu ea, nu sa o lustruiasca prin parcare :banana ... Sugestii : - da jos plasticele [ spoilerele fata / spate ] si pune niste bare de fier, sanatoase - ia niste gume MT - daca ai bani, pune un set de suspensii OME [ merita ] ... si astfel preparata, masina e gata de padure ... pe urma, cu timpul, mai pune el una, alta ... dupa gusturi si buget :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Lasati omul in pace, babelor ! :ha: :ha: :ha: ... n-are nimic daca se zgarie vopseaua in cateva crengi, ca doar de aia isi ia masina ... sa se dea cu ea, nu sa o lustruiasca prin parcare :banana ... Sugestii : - da jos plasticele [ spoilerele fata / spate ] si pune niste bare de fier, sanatoase - ia niste gume MT - daca ai bani, pune un set de suspensii OME [ merita ] ... si astfel preparata, masina e gata de padure ... pe urma, cu timpul, mai pune el una, alta ... dupa gusturi si buget :ha: ... gand la gand cu bucurie(stie koala regula barbutului),,asta-i si ideea mea,,daca vrea safturi de la cunoscatori sa intrebe! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alx Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Esti intr-o eroare, pozele sunt de la Pajero scurt, NU de la Pajero Sport. Pajero Sport are motorul ala pe cand Pajero scurt sau lung au motorul de 3.2 diesel. Pajero Sport nu exista in varianta cu 2 usi. Ce-ar fi sa studiezi mai bine ce vrei sa iti iei? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Esti intr-o eroare, pozele sunt de la Pajero scurt, NU de la Pajero Sport. Pajero Sport are motorul ala pe cand Pajero scurt sau lung au motorul de 3.2 diesel. Pajero Sport nu exista in varianta cu 2 usi. Ce-ar fi sa studiezi mai bine ce vrei sa iti iei? :sr am tot studiat Alx, am vazut ca nu este sport dupa ce mi-ai zis tu :1 doar ca motorul este de 2500 cum spun eu, ca de-aia am si intrebat detalii despre el ca sunt zeci de masini de genul asta, eram curios sa vad performantele ei inainte de a o cumpara sau daca o voi mai cumpara! :h5 uite si unde o gasesti http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=bdvofc3gs4of KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Salut,am vazut unul din asta cu motor 2500 cmc pe autovit dar am crezut ca este greseala,sincer nu am stiut ca exista modelul asta cu motorul de 2500.Ce sa zic...BAFTA LA ACHIZITIA LUI!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Frumoasa masina bafta la cumparare. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Ce te-a facut sa te decizi la Pajero? Masina e buna, dar cea din poze e toata pe bascule si se preteaza mai bine la rally raid decat la offroad... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GEORGE_PAD Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td poate nu toata lumea e lamurita care e diferenta intre rallyraid si offroad eu unul prefer sa vad mai multe locuri la o "plimbare", decat sa ma catar in copac intr-un singur loc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Una din alegerile mele ar pute fi si la mine un PAJERO SPORT cu 2,5 ....Am inteles de la altii mai priceputi decit mine ca motorul de 2,5 este mult mai bun decit 2,8...O fi adevarat? Orice alt detaliu despre PAJERO cred ca interezeaza acum 2 forumisti :h5 . Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Io zac ca sa iei un Pajero 2 cu motor 3,0 sau 3,5 si GPL ,motorul nu are moarte,trage de rupe,ieftin la intretinere,foarte fiabil,comod,solid. Cu un pic de tuning(nu estetic) scoti o supermasina. Amanunta pe PM Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td 2.5 TD am inteles ca e un motor problematic la forjari prelungite. Cica crapa motorul... Am si eu 2.5 TD si deja vad ca incepe sa moara... incet si sigur. Si asta fara mari fortzari. La primavara il schimb cu unul de 3000 V6. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Si eu as vrea un PAJERO SPORT V6 3000 dar nu ii stiu consumul pentru a vedea rentabilitatea pe benzina+gpl la tractare.... Si ar mai fi problema inmatricularii....La noi foarte mare taxa iar la bulgari si mai mare... Sufletul cam cere benzina dar creierul dicteaza diesel... :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Pai a meu 2.5 TD consuma cam 12% mixt. Un 3000 V6 ia sa spunem...13 % mixt. Aprox 14% GPL. Iar diferenta este majora intre pretul carburantului ( Diesel - GPL), consumul e cam la fel, iar la putere... are rost sa mai vorbim care-i mai bun ? :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Io zac ca sa iei un Pajero 2 cu motor 3,0 sau 3,5 si GPL ,motorul nu are moarte,trage de rupe,ieftin la intretinere,foarte fiabil,comod,solid. Cu un pic de tuning(nu estetic) scoti o supermasina. Amanunta pe PM multumesc pepi pt sfat dar mai astept comentarii sa ma conving de masina daca merita, ca sunt mai multe optiuni! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td un pagero v6 3000 mananca minim 22 de litri de gaz la suta de km iar benzina in jur de 18 si asta nu pe drumuri de tara !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Multumim de info :h5 Eu am renuntat la ideea de benzina+gpl la masina 4x4 si de tractare pentru ca ar fi tare insetata :x :x :x :x . Am facut o analogie simpla 4X4=Camion mai mic=Motorina Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td un pagero v6 3000 mananca minim 22 de litri de gaz la suta de km iar benzina in jur de 18 si asta nu pe drumuri de tara !!! Daca mege in 3 din alea 6 pistoane consuma si mai mult. Un mixt la mers in limita bunului simt (fara blana) ia pana in 15. In afara orashului scoti si un 10-11. In orash... depinde de orash. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td va multumesc pt sfatur si sugestii, topicul se poate inchide deoarece mi-am cumparat mitsubishi! :off revin cu povestiri si poze! :tk KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Asteptam poze!!!Si detalii. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Si eu plec pe 05.10 in GERMANIA sa iau un PAJERO SPORT 1998-1999 LA 7500-8000 euro....Cum ajung inapoi acasa revin si eu cu poze si detalii....Am gasit si manualul de reparatii complet pentru acest tip de masina...Cine are nevoie sa imi de un PM si vedem cum facem.... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: mitsubishi pajero sport 2500 td Si eu plec pe 05.10 in GERMANIA sa iau un PAJERO SPORT 1998-1999 LA 7500-8000 euro....Cum ajung inapoi acasa revin si eu cu poze si detalii....Am gasit si manualul de reparatii complet pentru acest tip de masina...Cine are nevoie sa imi de un PM si vedem cum facem.... :h5 Bafta multa sa ai sa gaseshti ce-ti trebuie. va multumesc pt sfatur si sugestii, topicul se poate inchide deoarece mi-am cumparat mitsubishi! :off revin cu povestiri si poze! :tk O poza ceva? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate