anonimax Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 de ce mai toate motoarele diesel japoneze de pe utilitarele gen l200, b 2500 si care or mai fi folosesc motoare cu injectie indirecta chiar si in 2005? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: motoarele idi Si care au injectie directa? Chiar si in ziua de astazi? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: motoarele idi majoritatea dieselurilor europene. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: motoarele idi OK.:-) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: motoarele idi cred ca dupa 2005 sunt toate cu injectie directa.dar sunt curios de ce toate japonezele sun cu idi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: motoarele idi eu personal nu stiu Nissan dupa 2005 cu indirecta :) si cred ca nici alte japoneze , sumeriene , peruane , etc... vorbesc despre cele vandute in EU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: motoarele idi Lumea zice ca l200 dupa 2005 are directa... eu nu cunosc... zic si eu ce zice lumea... DID ce inseamna? Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: motoarele idi Lumea zice ca l200 dupa 2005 are directa... eu nu cunosc... zic si eu ce zice lumea... DID ce inseamna? DI Drăguță ??? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Iunie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: motoarele idi pai dupa 2005 au trecut si ei la directa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Re: motoarele idi DID ce inseamna? este un acrinim folosit de mitsubishi pentru motoarele common rail defapt este DI-D uite lista completă a celorlați producători aici http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 31, 2016 Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: motoarele idi pai eu nu inteleg de ce s-a folosit motoarele idi cam pe toate japonezele chiar pana in 2005.tre sa fie un anumit motiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate