Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce model de bec xenon am pe Jeep 2.7 Crd

salieri93

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor, m-am uitat pe site dar nu am gasit nimic pe tema asta,altfel nu imi permiteam sa deschid aiurea un thread,vreau sa imi cumpar niste xenoane pentru jeep grand cherokee 2.7 limited din 2002, ce fel de model este compatibil si daca imi poate recomanda cineva un model bun de xenon pentru masina. Cu mult respect.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce model de bec xenon am pe Jeep 2.7 Crd

Daca masina nu este prevazuta din fabrica cu instalatie xenon (becuri,lupe dedicate, sistem de spalare a farurilor, autoleveling), orice xenon aftermarket ai pune o faci pe raspunderea ta (si pe buzunarul tau). Nu vei mai putea face ITP-ul iar orice control RAR in trafic te va lasa fara talon, ceva banuti prin portofel si obligatia sa readuci masina la starea initiala pentru a-ti recupera talonul.

La o cautare mai atenta, vei gasi urmatoarele topicuri in care a fost abordata problema din toate punctele de vedere:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76950-Xenon-corect-lupe&highlight=instalatie+xenon

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76991-Deranjeaza-instalatiile-Xenon-after-market&highlight=instalatie+xenon

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83425-Razie-anti-xenoane&highlight=instalatie+xenon

Si mai sunt:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Salut, masina vine din fabrica cu instalatie de xenon si toate cele ,vreau doar sa stiu ce bec trebuie sa cumpar (sunt mai multe modele din cate am auzit) pentru a-l inlocui.Multumesc mult pentru ajutor si am sa ma uit pe link-urile de la tine. O zi buna !

Link spre comentariu

flow are dreptate 100%.

Nu exista Grand 2002 cu xenon de fabrica. Exista faruri china cu xenon.

Si se poate doar far nou. 150 E. :hi:bn:hi

Si farurile alea sunt niste mizerii.niste becuri bune si de firma la 70 lei bucata in far original sunt cu multi ++++ fata de xenonul ala....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Dar nu "dau bine" ca si xenonul. Cand ai xenon...e altceva...

Am facut cuiva cadou un set de becuri bunicele in faruri cu lupa, sa-si schimbe becurile chinezesti. Asta pentru ca cu becurile chinezesti nu vedea drumul nici cu faza lunga. Acum vede corect, are culoare corecta, nu albastru ala idiot...

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare