dudu1307 Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 frumusel l-am cumparat de 1 luna l-am bagat peste tot are un bax de rugina m-a lasat ambreiajul pe la piatra arsa dupa ce am urcat la sfinx,babe,si releul de la costila il iubesc[ATTACH=CONFIG]244284[/ATTACH] 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: terios 2002 daca tot i-am dat cutia jos ii schimb lonjeroanele din fata in spate le grunduiesc i-am batut kevlar pe disc ii schimb toate lichidele si pe deal cu el 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: terios 2002 i-am pus gaz si i-am imbracat volanul in piele 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) Re: terios 2002 Salut am si unu acelasi an si eram curios cat te--a ajuns remedierea ambreiajului sau inlocuirea lui am patit-o si eu sa mi se incinga in muntii dobrogei Editat Iunie 30, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Re: terios 2002 salut manopera deloc ca am service daca placa si rulmentul sunt ok discul te duce cu kevlar 300 ron cu placute sertizate 800 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: terios 2002 Salutari si bine ati venit pe forum! Probleme cu ambreiajul vor fi intotdeauna, lipsa reductorului isi spune cuvantul. Totoodata si faptul ca motorul este de capacitate cilindrica mica si este pe benzina este iarasi o problema. Masina este limitata din pacate, chiar daca are alte avantaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: terios 2002 Frumusica masina. Limite au toate....mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici.Plecerea este a fiecaruia. Te rog sa stergi foto cu masina si Sfinxul. Si data viitoare cand iesi pe munte verifica un pic panourile de informare, si netul.Ai fost norocos.O plimbare acolo in sezon cind jandarmii sunt muuuult mai vigilenti te costa in mod normal minim 3000 lei.Amenda. Faptul ca suntem posesori de 4x4 mai potente sau nu, nu ne acorda dreptul sa ne urcam pe cascada sau la sfinx doar pentru ca putem.Sau pentru ca niste tampiti au facut o sosea pana la babe nu inseamna ca trebuie sa defilam pe acolo- ceea ce face orice posesor aventuros de auto de 2-3 ani incoace -circula pe un drum inchis circulatei publice oficial cu toata familia intr-o conserva mai scumpa sau mai ieftina la 1800 altitudine fara balustrade si fara protectii.pana la primul accident.si Stiri Tv. si sa vezi masuri pe urma ca doar asa merge treaba la noi. Spor la plimbari dar repet, atentie la zone restrictionate si mai ales la foto cu masina din respectivele zone..... 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: terios 2002 Salutare stie cineva unde are modelul acesta de masina tabloul de sigurante,eu unul nu am dat de el poate nu am stiut unde sa ma uit :ha: spre rusinea mea,ms frumos ptr raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: terios 2002 Frumusica masina. Limite au toate....mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici.Plecerea este a fiecaruia. Te rog sa stergi foto cu masina si Sfinxul. Si data viitoare cand iesi pe munte verifica un pic panourile de informare, si netul.Ai fost norocos.O plimbare acolo in sezon cind jandarmii sunt muuuult mai vigilenti te costa in mod normal minim 3000 lei.Amenda. Faptul ca suntem posesori de 4x4 mai potente sau nu, nu ne acorda dreptul sa ne urcam pe cascada sau la sfinx doar pentru ca putem.Sau pentru ca niste tampiti au facut o sosea pana la babe nu inseamna ca trebuie sa defilam pe acolo- ceea ce face orice posesor aventuros de auto de 2-3 ani incoace -circula pe un drum inchis circulatei publice oficial cu toata familia intr-o conserva mai scumpa sau mai ieftina la 1800 altitudine fara balustrade si fara protectii.pana la primul accident.si Stiri Tv. si sa vezi masuri pe urma ca doar asa merge treaba la noi. Spor la plimbari dar repet, atentie la zone restrictionate si mai ales la foto cu masina din respectivele zone..... multumesc pt sfat am mers un pic in interes de sv pana la releul de la costila 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: terios 2002 Salutare stie cineva unde are modelul acesta de masina tabloul de sigurante,eu unul nu am dat de el poate nu am stiut unde sa ma uit :ha: spre rusinea mea,ms frumos ptr raspuns cum stai in fata motorului in partea stanga este o cutie neagra mai jos un pic de vasul de splator parbriz 15x10 cm aprox 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: terios 2002 ms frumos dudu :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Re: terios 2002 news Editat Iulie 6, 2015 de dudu1307 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: terios 2002 Salut ! Caut si eu piesele cu urmatoarele coduri: -4119787401 -4119887401 sunt niste bucsi de pe puntea fata. Masina nu-mi apartine, este a unei colege de serviciu, la mers se aude pe fata gen huruit. Are cutie automata, schimba lin, fara smucituri, la fel pleaca si de pe loc. Mecanicul i-a zis ca sunt 3 perechi de bucsi cu codurile de mai sus, dar nu le gaseste deloc. Ma poti ajuta ? (am inteles ca ai service). Multumesc. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: terios 2002 Salut ! Caut si eu piesele cu urmatoarele coduri: -4119787401 -4119887401 sunt niste bucsi de pe puntea fata. Masina nu-mi apartine, este a unei colege de serviciu, la mers se aude pe fata gen huruit. Are cutie automata, schimba lin, fara smucituri, la fel pleaca si de pe loc. Mecanicul i-a zis ca sunt 3 perechi de bucsi cu codurile de mai sus, dar nu le gaseste deloc. Ma poti ajuta ? (am inteles ca ai service). Multumesc. daca sunt cele de la suportul de cutie sunt 4 perechi ,nu se gasesc are dreptate dar am adaptat(si merg perfect )de amortizor de dacie 1310 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: terios 2002 Ce consum ai pe gaz? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: terios 2002 Intre 11 si 14 in functie de mers si de traseu 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Re: terios 2002 Imi place masina asta, eu am Feroza doar ca lipsa reductorului la Terios ma cam tine sa oprersc Feroza cel putin o perioada.Mai este o chestie cu toate ca am citit destul pe aici.Nu am inteles cum sta treaba pe partea de 4x4, ce are, ce nu are, cum are? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat August 29, 2015 Autor Partajează Postat August 29, 2015 Re: terios 2002 nu are reductor in teren daca ai opinci bune face treaba 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: terios 2002 amortizoare noi 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Re: terios 2002 sal dudule ala e nr tau de tel din josul pozei tale - *****..... asa scrie ?..... Editat Septembrie 12, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: terios 2002 sal dudule ala e nr tau de tel din josul pozei tale -*********.... asa scrie ?... Da, asa scria in semnatura lui, dar este contrar Regulamentului forumului nostru si cu aceasta ocazie il invitam pe noul coleg @dudu1307 sa reciteasca Regulamentul si sa-l respecte pentru ca in caz contrar accesul pe forum ii va restrictionat pe o perioada nedeterminata ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: terios 2002 Da, asa scria in semnatura lui, dar este contrar Regulamentului forumului nostru si cu aceasta ocazie il invitam pe noul coleg @dudu1307 sa reciteasca Regulamentul si sa-l respecte pentru ca in caz contrar accesul pe forum ii va restrictionat pe o perioada nedeterminata ! scuze 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: terios 2002 as vrea sa-i pun bara cu troliu astept ceva pareri si propuneri multumesc 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: terios 2002 Am avut aceasi dilema , dupa ce-am cugetat destul si am pus in balanta argumentele , am renuntat . Desi m-am distrat fantastic cu magarusul pe dumuri desfundate , nu-i pun troliu desi il am pe raft . Nu merita chinuit decat daca i-ai pus gand rau , caz in care nu tine mult caroseria ... si ca sa-i pui gand rau , ce gume ar putea avea sa nu omori de tot diferentialul central , dimensionat pentru asfalt si roti inguste ... . Dilema a reaparut luna trecuta cand s-a avariat bara originala , s-a primit de la asigurare cam 2000 si ceva , cu nici un sfert din suma asta faceam o bara intr-un sfarsit de saptamana . De fapt nu m-ar fi costat nimic altceva decat consumurile si consumabilele si banii in buzunar erau foarte tentanti sprea fi 'redirectionati' . Iar m-am uitat io cu ochiu' ala bun , am vazut ce s-ar putea si am ramas la aceasi opinie , fara fiare si fara troliu . Singurul mare avantaj e lipsa botului si lipsa spatelui , rotile fiind aproape de extreme . In rest , sunt aproape sigur ca amortizorul va scoate capul in sus rupand caroseria daca chiar te dai cu ea pe hartoape , cu sau fara greutate in plus . ... la Duster e la fel , dupa multe flanse compensatoare care au preluat jocul intodeauna crescator al flanselor originale ( oricare ar fi fost ele originale sau aftermarket ) si alte inventii disperate ( multa munca sa nu mai balangane rotile pe cursa de coborare a suspensiei , sa nu mai bata ca linguroiul in ceaun ) dupa un timp s-a fisurat si imediat s-a cracanat foarte elegant conul-scaun de pe caroserie . ... cu astea in minte ... ' Magarusul' a ramas stock . Si , cat timp va fi pe sub mana mea ... asa va ramane . E prea bun asa , nu-l stric ... e o masina fantastic de fiabila daca o folosesti pentru ce a fost ea facuta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: terios 2002 by the way daca ii pun ceva gume mai late gen 31/10.5r15 se cam rupe? teriosul are lsd? 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate