gabitzu Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Am gasit-o pe site-ul dat de Max la "Camioane", dar mi s-a parut mult prea tare ca sa n-o pun in evidenta aici... http://englishrussia.com/?p=1008 Acum stiu cum vreau sa-mi fac Jimny-ul :lol: :lol: Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Foarte tare,le-a reusit copia :lol: Si are si avantajul ca merge mai bine ca un G :roll: 8) :lol: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 are si avantajul ca merge mai bine ca un G :roll: 8) :lol: :lol: poate au si punti de G :oops: sa-l vedem pe Gabi intr-un samurai :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 are si avantajul ca merge mai bine ca un G :roll: 8) :lol: :lol: poate au si punti de G :oops: sa-l vedem pe Gabi intr-un samurai :shock:\ Pai si sa vrea sa urce intr-un samurai nu incape domnul Gabi :lol: :D :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iunie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2007 are si avantajul ca merge mai bine ca un G :roll: 8) :lol: :lol: poate au si punti de G :oops: sa-l vedem pe Gabi intr-un samurai :shock:\ Pai si sa vrea sa urce intr-un samurai nu incape domnul Gabi :lol: :D :twisted: Poate face invers, isi modifica G-ul sa arate ca un Samurai sau Jimny .... :lol: si poate cu asta va incepe o noua moda ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 are si avantajul ca merge mai bine ca un G :roll: 8) :lol: :lol: poate au si punti de G :oops: sa-l vedem pe Gabi intr-un samurai :shock:\ Pai si sa vrea sa urce intr-un samurai nu incape domnul Gabi :lol: :D :twisted: Poate face invers, isi modifica G-ul sa arate ca un Samurai sau Jimny .... :lol: si poate cu asta va incepe o noua moda ... Asta chiar ar fi tare :D Eu zic sa facem o cheta sa-l ajutam pe Gabi sa-si tuneze masina :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 are si avantajul ca merge mai bine ca un G :roll: 8) :lol: :lol: poate au si punti de G :oops: sa-l vedem pe Gabi intr-un samurai :shock: in zuk cu caroserie de G :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 baietzi, eu va vind G-ul si va las sa imi faceti o masina cum vreti voi sa mearga ca un G si sa arate ca un zuk dar sa aiba caroseria de G, ca nu sint liliputan :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Ne gandim la oferta :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 zuki ....... sau G cu caroserie de Smart! :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate