Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Retapitare volan piele Jeep KJ

symy139

Postări Recomandate

De cand am achizitionat masina, am avut o problema cu volanul, cel de a detinuto anterior, ori facea exces de creme (doamna fiind) ori transpira in palme (nu stiu ce fiind :grin:) ori avea un soarec in masina, caruia ii placea sa roada volanul. Tin sa precizez pielea este foarte subtiata, dar structura interioara nu este afectata. Momentan umblu cu o husa peste volan, dar as vrea sa ii redau forma initiala, si as dori sa il retapitez. Ceva pareri, costuri, poate vreun coleg care o facut sau face o astfel de treaba? De montat/demontat nu este nici o problema, doar sa se ocupe de indepartat pielea veche si imbracat in material nou.

Multumesc, o zi buna!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Retapitare volan piele Jeep KJ

Multumesc Astral. Stiam de Dragos, dar ma gandeam ca se ocupa doar de tapitat scaune si chestii aferente. Daca se incumeta la refacut un volan o sa il contactez cu mare placere. De asemenea mai am un volan MOMO care este intr-o stare putin mai proasta, adica lipseste si o bucata de burete in partea superioara, care as vrea sa il reconditionez si pe acesta. Pentru o mai buna estimare a muncii si a costurilor o sa revin in dupa amiaza aceasta cu ceva poze.

O zi buna!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Re: Retapitare volan piele Jeep KJ

Multumesc Astral. Stiam de Dragos, dar ma gandeam ca se ocupa doar de tapitat scaune si chestii aferente. Daca se incumeta la refacut un volan o sa il contactez cu mare placere. De asemenea mai am un volan MOMO care este intr-o stare putin mai proasta, adica lipseste si o bucata de burete in partea superioara, care as vrea sa il reconditionez si pe acesta. Pentru o mai buna estimare a muncii si a costurilor o sa revin in dupa amiaza aceasta cu ceva poze.

O zi buna!

Cauta-l pe @Superdragos si iti rezolva problema, eficient si elegant!

Mi-a reconditionat volanul de la CRX intr-un mare fel!!!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare