symy139 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 De cand am achizitionat masina, am avut o problema cu volanul, cel de a detinuto anterior, ori facea exces de creme (doamna fiind) ori transpira in palme (nu stiu ce fiind :grin:) ori avea un soarec in masina, caruia ii placea sa roada volanul. Tin sa precizez pielea este foarte subtiata, dar structura interioara nu este afectata. Momentan umblu cu o husa peste volan, dar as vrea sa ii redau forma initiala, si as dori sa il retapitez. Ceva pareri, costuri, poate vreun coleg care o facut sau face o astfel de treaba? De montat/demontat nu este nici o problema, doar sa se ocupe de indepartat pielea veche si imbracat in material nou. Multumesc, o zi buna! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: Retapitare volan piele Jeep KJ Colegul @Superdragos....numarul lui il gasesti la semnatura : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?88907-Scaune-piele-Frontera-B-400-ron REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: Retapitare volan piele Jeep KJ Multumesc Astral. Stiam de Dragos, dar ma gandeam ca se ocupa doar de tapitat scaune si chestii aferente. Daca se incumeta la refacut un volan o sa il contactez cu mare placere. De asemenea mai am un volan MOMO care este intr-o stare putin mai proasta, adica lipseste si o bucata de burete in partea superioara, care as vrea sa il reconditionez si pe acesta. Pentru o mai buna estimare a muncii si a costurilor o sa revin in dupa amiaza aceasta cu ceva poze. O zi buna! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: Retapitare volan piele Jeep KJ Suna-l.....nu gasesc acum postarile celor care si-au facut volanele la el.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: Retapitare volan piele Jeep KJ Multumesc Astral. Stiam de Dragos, dar ma gandeam ca se ocupa doar de tapitat scaune si chestii aferente. Daca se incumeta la refacut un volan o sa il contactez cu mare placere. De asemenea mai am un volan MOMO care este intr-o stare putin mai proasta, adica lipseste si o bucata de burete in partea superioara, care as vrea sa il reconditionez si pe acesta. Pentru o mai buna estimare a muncii si a costurilor o sa revin in dupa amiaza aceasta cu ceva poze. O zi buna! Cauta-l pe @Superdragos si iti rezolva problema, eficient si elegant! Mi-a reconditionat volanul de la CRX intr-un mare fel!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: Retapitare volan piele Jeep KJ Asa arata covrigi care vreau sa ii recondiționez Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Retapitare volan piele Jeep KJ daca nu ati rezolvat inca http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53800-Volan-reconditionat&p=1055619&viewfull=1#post1055619 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate