Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Blocant spate Pajero MK2

vladhaliga

Postări Recomandate

Va salut,

M-ar interesa sa-mi pun blocant spate pe al meu pajero si sunt curios daca trebuie sa schimb toata puntea cu una cu blocant sau pot sa iau doar sistemul de blocare de pe o punte cu blocant. Daca da(pot sa iau doar sistemul) trebuie sa fie de pe p punte cu aceleasi rapoarte?

Ms!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Blocant spate Pajero MK2

Salutare ,din pacate nu poti pune doar sistemul.(blocantul)! difera carcasa(la puntea cu blocant are carcasa mai mare ) ,difera planetarele(sunt mai mari in diametru ) !

Mai bine cumperi o punte completa +compressor vacumatic blocant (se monteaza in partea stanga la aripa din spate )+buton R/D look ,este mai simplu asa !:h5

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Salutare ,din pacate nu poti pune doar sistemul.(blocantul)! difera carcasa(la puntea cu blocant are carcasa mai mare ) ,difera planetarele(sunt mai mari in diametru ) !

Mai bine cumperi o punte completa +compressor vacumatic blocant (se monteaza in partea stanga la aripa din spate )+buton R/D look ,este mai simplu asa !:h5

Liviule cam nu prea stii bine ca sa zic asa

Planetarele nu difera de la grup cu blocant la grup fara blocant. Planetarele difera in functie de raport nu in functie de blocant de exemplu 4.636 are aceleasi planetare cu sau fara dff lock. insa planetarele de pe 4.636 nu se potrivesc cu 4.875 dar se potrivesc cu 4.900 de exemplu. Planetarele mai difera si ca lungime daca are abs sau nu.

Compressor vacumatic...ce e ala? Locul original este bun dar mai bine il pui in cotiera in locul pentru comanda aerotermei spate sau daca nu vrei sa o suspenzi are loc si asa. Insa nu este compresor vacumatic ci este un compresor normal dar cu presiune mica si regulator de presiune. Daca face modificarea si masina nu a fost prevazuta cu blocant, nu are ce face cu butonul de care spui tu R/D ci cu un buton normal on/off.

In consecinta cel mai bine daca vrei blocant spate cred ca iesi mai repede si mai bine cu o punte completa + compresor si buto on/off.

• Like 1

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Liviule cam nu prea stii bine ca sa zic asa

Planetarele nu difera de la grup cu blocant la grup fara blocant. Planetarele difera in functie de raport nu in functie de blocant de exemplu 4.636 are aceleasi planetare cu sau fara dff lock. insa planetarele de pe 4.636 nu se potrivesc cu 4.875 dar se potrivesc cu 4.900 de exemplu. Planetarele mai difera si ca lungime daca are abs sau nu.

Compressor vacumatic...ce e ala? Locul original este bun dar mai bine il pui in cotiera in locul pentru comanda aerotermei spate sau daca nu vrei sa o suspenzi are loc si asa. Insa nu este compresor vacumatic ci este un compresor normal dar cu presiune mica si regulator de presiune. Daca face modificarea si masina nu a fost prevazuta cu blocant, nu are ce face cu butonul de care spui tu R/D ci cu un buton normal on/off.

In consecinta cel mai bine daca vrei blocant spate cred ca iesi mai repede si mai bine cu o punte completa + compresor si buto on/off.

Nu te contrazic Sorine ai perfecta dreptate in ceea ce spui , nu degeaba iti spun oameni ca esti tata mitubishurilor :))))

Din cate stiu eu compresorul face vacum !

Editat de liviuoff
KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu te contrazic Sorine ai perfecta dreptate in ceea ce spui , nu degeaba iti spun oameni ca esti tata mitubishurilor :))))

Din cate stiu eu compresorul face vacum !

Compresorul de Mitsubishi Pajero II nu face vacuum.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

au trebuit scoase planetarele pt a scoate blocantul ? sau merge scos doar capacul pt a vedea daca functioneaza fara a scoate planetarele?

Ca sa se poata observa functionarea blocantului, trebuiesc indepartate planetarele suficient cat sa iasa ansamblul cu diferentialul din punte.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare