salieri93 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Buna ziua dragi colegi , am si eu o intrebare pentru voi ,acest bullbar din imagine care a fost utilizat pe un grand cherokee din 2002, se potriveste pe jeep-ul din imagine (Cherokee jx) din 97 ? Va multumesc mult pentru ajutor ! http://imageshack.com/a/img673/3843/ll1D3k.jpg http://imageshack.com/a/img661/84/NZQytJ.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 (editat) Re: Se potriveste acest bullbar pe modelul meu de jeep ? Cu un meserias bun si ceva scule orice se potriveste pe orice :grin: :h5 P.s. totusi ce rost ar avea acea chestie stralucitoare pe masina ta ? :ha: Editat Iulie 10, 2015 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Se potriveste acest bullbar pe modelul meu de jeep ? Mersi mult de raspuns , in al 2 lea rand sincer nu stiu ce rol are chestia aia pe masina , am intrebat asta pentru ca am de vanzare un bullbar ,si cine este interesat de el m-a intrebat daca e compatibil pt masina lui .Mie mi se pare ca ii strica aspectu la masina , de aia l-am si dat jos (mentionez ca am cumparat masina cu bullbar-ul pe ea ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Se potriveste acest bullbar pe modelul meu de jeep ? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 (editat) Re: Se potriveste acest bullbar pe modelul meu de jeep ? eu am avut asa ceva pe XJ, dar l-am arucat imediat ce am ajuns cu masina acasa. Personal nu mi-a placut. Editat Iulie 18, 2015 de bogdan_pan _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Re: Se potriveste acest bullbar pe modelul meu de jeep ? am si io una de asta de vanzare, nu il vrea nimeni? :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate