liviuoff Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 (editat) Sunt posesor de Mitsubishi Pajero mk2 din 2011,in toti acesti ani am urcat in foarte multe Mitsubishi ,si in timpul zilei si seara, nu am observat nimic ciudat fata de masina mea :ha::ha::ha: ,acum 3 saptamani m-a plimbam pe camp noaptea iau o groapa mai tare si-se aprinde un buton :))))) zic wow aste au butoane luminate hmmm ,a doua zi ma apuc si desfac toate butoanele surpriza toate butoanele au becuri , scot un bec si incep si caut pe la diverse magazine ,pauza nimeni nu are asa ceva! codul becului este (TSD-077) iar la butonul pentru incalzire luneta are 2 becuri cu codul (TSD-033) dau o fuga la vestitele magazine situate pe strada Maica Domnului ,acolo sunt magazine,magazinase specializate pe electronica si electrica becuri beculete ,ii arat domnului vanzator becul si imi spune ,nu gasesti asa ceva cu tot cu soclu! zic bun dar fara soclu ? am scos becul din soclu (are un soclu siliconic ) masuram beculetul si are cota inaltimea este de 6mm iar grosime becului de 3,5mm, si ii spune (Bec miniatura 12V T1 L16-12/60 60mA),ii spun ca vreau 20 de asemenea beculete ,becul costa 0,22 bani :ha: si vine in 2 saptamani :ha: atunci m-am hotarat sa trec direct la leduri a fost o chinuiala de 2,5 ore dar a meritat :ypu cateva detalii puteti gasi si aici https://www.drive.net/l/4666836/ acesta este becul Editat Iulie 15, 2015 de Astral KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 14, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 mai atasez cateva poze KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 Intradevar mk2 sta prost la lumini interioare chiar anost as adauga, deja la mk2 facelift (aripi bosate) e o imbunatatire considerabila se vede superb inauntru noaptea (cred ca deja e totul pe led acolo). Super treaba ai facut, sa te bucuri cu placere de noul ambient :sh2:oc Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 14, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 Intradevar mk2 sta prost la lumini interioare chiar anost as adauga, deja la mk2 facelift (aripi bosate) e o imbunatatire considerabila se vede superb inauntru noaptea (cred ca deja e totul pe led acolo). Super treaba ai facut, sa te bucuri cu placere de noul ambient :sh2:oc Multumesc , Dar si mk2 normal are butoane luminate :ha:,la facelift este pe culoarea alb si la cel normal este pe galben ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 Ce de butoane are masina ta :)))... frumoasa lucrare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 :ha: atunci m-am hotarat sa trec direct la leduri a fost o chinuiala de 2,5 ore dar a meritat :ypu cateva detalii puteti gasi si aici https://www.drive.net/l/4666836/ Cat ma costa sa te "inchiriez" vreo trei ore?:grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 :ha: atunci m-am hotarat sa trec direct la leduri a fost o chinuiala de 2,5 ore dar a meritat :ypu cateva detalii puteti gasi si aici https://www.drive.net/l/4666836/ Cat ma costa sa te "inchiriez" vreo trei ore?:grin: ieftin :ha: 1 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 Imi statea pe limba.... unde sa se prezinte chiriasii daca te pricepi la electronica din asta , cu specific chinez batran ?!? Stiu si unde stai,intimplator vad masina saptamanal.... :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 O intrebare de novice....ledurile alea cum le-ai fixat? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 De jumatate de an caut tipul asta de bec,cu tot cu soclu. Asa am eu la butonul de avarie.L-am inlocuit cu unul cu led,dar e pom de craciun,se aprinde cand vrea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Becuri butoane Pajero mk2 O intrebare de novice....ledurile alea cum le-ai fixat? Lipit cu fludor (cositor) direct pe lamele ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate