OPRY25 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Salut Baieti Am Un Mk 2 motor 3500 v6 208 cp am probleme cu vibrochenul As vrea niste sfaturi cine a mai trecut prin asa ceva... Reconditionat Daca Da Tine ?? Sau Inlocuit Motoru Va Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Daca are arborele stramb poti sa iti iei adio de la el... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Eu am trecut prin astfel de probleme chiar la sfarsitul anului trecut. Am reparat motorul si am juma'de an de cand ma dau cu el fara probleme. Gasesti povestea in topicul meu. Daca ai un mecanic bun eu recomand repararea motorului. Cum s-a intamplat sa strici arborele ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OPRY25 Postat Iulie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Salut ms de raspunsurii...nu stiu daca e stramb sau nuu...idea e ca a mai fost umblat in motor si rectificat la cota 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OPRY25 Postat Iulie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Catalin40A eu il folosesc strict numa offroad...daca il reconditionez stiu ca pe strada merge dar off ai incercat cat de cat mai extrem?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Pentru inceput masoara l si vezi macar daca mai iese la vreo cota de reparatie, daca nu discutiile nici nu si mai au rostul, alt motor. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OPRY25 Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Mai merge 0.75 si 1 doar ca nimeni nu ofera garantie si sa ma apuc sa bag 400 e in el si sa fac 1 tura mai bine iau altuu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Si ai dat dat singur raspunsul. Cauta un motor montat inca pe masina, sa-l poti proba,sa-i poti lua o compresie....chestii din astea normale, nu pompieristice.... Dureaza mai putin transplantul,este mai ieftin si ramai si cu subansamble ce pot fi inlocuite.... Spor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OPRY25 Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Ms frumoss atunci sti la cineva un motor un nr de tel ceva ms o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Catalin40A eu il folosesc strict numa offroad...daca il reconditionez stiu ca pe strada merge dar off ai incercat cat de cat mai extrem?? Eu folosesc masina NUMAI off road. Si iesirile le fac aproape saptamanal. Pentru asfalt am RR-rul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Probleme Motor 3500 V6 208 cp Si ai dat dat singur raspunsul. Cauta un motor montat inca pe masina, sa-l poti proba,sa-i poti lua o compresie....chestii din astea normale, nu pompieristice.... Dureaza mai putin transplantul,este mai ieftin si ramai si cu subansamble ce pot fi inlocuite.... Spor. Este o varianta buna si mai ieftina, insa motoarele astea nu le gasesti pe toate drumurile asa cum le gasesti pe cele de 2,5 si 2,8. Un 3,5 in mintile lui este cam greu sa gasesti in Romania. Eu am studiat atent problema asta inainte de a lua o hotarare. Si am constatat ca in acest moment mai bine fac RK la motoru pe care il am pe masina, decat sa cumpar altul si sa ma trezesc ca ma lasa si ala dupa 6 luni - 1 an. Sunt motoare sensibile la intretinere si nu toata lumea are grija de masina asa cum ar trebui. Sunt patit pe pielea mea. Am luat in calcul si varianta de a aduce o masina din Anglia si sa fac transplant de motor. Costisitor totusi. OPRY25, reparatia motorului daca o faci cum trebuie nu te va costa doar 400 euro, ci mult mai mult. De retinut si aspectul asta atunci cand vei lua hotararea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate