Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope GoodYear Dura Trac

Bezergheanu

Postări Recomandate

Re: Anvelope GoodYear Dura Trac

parca @mihaituk si trupa, au folosit Yokohama Geolandar I/T la expeditia prin Siberia. Ma gandesc ca sunt OK ca anvelope de iarna, si posibil si ca "AT". Explica undeva, in ceva post-are @mihaituk de ce au ales anvelopele astea, dar acuma nu gasesc exact postul ala.

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

parca @mihaituk si trupa, au folosit Yokohama Geolandar I/T la expeditia prin Siberia. Ma gandesc ca sunt OK ca anvelope de iarna, si posibil si ca "AT". Explica undeva, in ceva post-are @mihaituk de ce au ales anvelopele astea, dar acuma nu gasesc exact postul ala.

exceptand calitatile de iarna,oamenii nu au gasit alternativa cu livrare in RU si dimensiuni 35".singura alternativa locala pe dimeniunea 35' au fost aceste anvelope. au fost un pic conditionati de situatie dar si anvelopele s-au comportat corespunzator.

ca idee si ei au folosit lanturi peste gumele astea, asa cum spuneam....:old

recomand din nou investitia mai mare dar mai sigura, mult mai sigura in gume dedicate + lanturi pt situatii inzapezite/inghetate - imi vei inchina un pahar de orice dupa prima utilizare cand chiar ai nevoie de combinatia asta.....

PS- pt in cazuri disperate si inceput , de proba, merge si o singura pereche pe spate....

din pacate, la bani dai mai multi,dar lanturile le poti folosi si sa faci up grade de MT ....devin aproape simex.

Secretul este sa ai gumele MT + iarna de aproximativ aceeasi dimensiune, sa poti folosi lanturile pe toate gumele oricand crezi ca ai nevoie-destul de rar.... eu nu le-am folosit decat de proba ,dar dubele aiu tras de lanturi cam o saptamana si 2000km iarna trecuta ---dubele sunt localizate in Brasov

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

din cate am vazut BFG la AT KO2 au imbunatatit comportamentul iarna (si toate marimile au acum fulgul de nea), dar la acvaplanare e aceeasi poveste. daca zici ca AT-urile vechi de la ei le-ai dat de pomana ca acvaplanai, probabil povestea o sa se repete si aici.

AT-urile lor vechi nu aveau toate modelele fulgul de nea, in functie de marimi. eu am avut cu fulg de nea. pana la o viteza, in functie de ce era pe drum, erau ok iarna, nu se comparau cu cele de iarna dedicate si necesitau mai multa atentie la drum/volan.

si eu ma gandeam iarna asta sa iau duratrac-uri, dar cum o ard mai mult prin brasov acum, o sa iau niste cooper-e de iarna (m+s sau atw daca gasesc) sau Nokian Hakkapeliitta lt2 (daca ma tine bugetul). si lanturi RUD de la GTC in portbagaj (pe astea le am deja).

Link spre comentariu

Chiar dacă nu sunt utilizatori/posesori de BF Goodrige AT KO2, care să-mi spună părerea după utilizare, merg pr varianta asta deoarece le-am găsit azi printr-un prieten, urmează să le primesc marți, între timp primesc și jantele de la sablat/vopsit, iar cum vremea se anunță destul de instabilă, probabil voi afla rapid cum stau cele noi pe asfalt ud. Nu am luat anvelope dedicate stict de iarnă, deoarece le fac praf prin locurile unde umblu eu, chit că fac și mulți, chiar foarte mulți km pe asfalt. Cel puțin AT-urile vor fi excelente și la vară, prin Dobrogea, principalul meu loc de joacă. Pe asfalt uscat erau excelente și cele vechi, acestea noi nu cred să se facă de râs la capitolul asta.

Link spre comentariu

Chiar dacă nu sunt utilizatori/posesori de BF Goodrige AT KO2, care să-mi spună părerea după utilizare, merg pr varianta asta deoarece le-am găsit azi printr-un prieten, urmează să le primesc marți, între timp primesc și jantele de la sablat/vopsit, iar cum vremea se anunță destul de instabilă, probabil voi afla rapid cum stau cele noi pe asfalt ud. Nu am luat anvelope dedicate stict de iarnă, deoarece le fac praf prin locurile unde umblu eu, chit că fac și mulți, chiar foarte mulți km pe asfalt. Cel puțin AT-urile vor fi excelente și la vară, prin Dobrogea, principalul meu loc de joacă. Pe asfalt uscat erau excelente și cele vechi, acestea noi nu cred să se facă de râs la capitolul asta.

De curiozitate unde ai gasti AT KO2?

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Printr-o cunoștință. Partea mai aiurea este că am mai vorbit cu cineva, așa că acum am de luat 8 buc, dar am bani de 4... Cine crede că e ceea ce-i trebuie, pot să-l direcționez către a doua mea sursă, de unde poate lua 4 buc cu 830 ron/buc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare