Vizitator spatar ovidiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Intreb acum legat de Discovery ca am si eu una ce dimensiuni de cauciucuri se pot pune fara sa fie nevoie sa faci modificari la transmisie doar prin modificari ale suspensiei, taieturile aferente,flanse.Ma intereseaza pt ca doar pana in acest punct doresc sa modific masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor Ai aici toate informatiile necesare : viewtopic.php?f=21&t=2711&start=0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor Nu de mult am vazut scris de dv intr-un topic dar nu mai stiu in care diferitele faze prin care a trecut Troianul legat de marimea rotilor.L-am tot cautat si nu mai au de el.V-as ruga sa il treceti aici daca se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor L-am gasit pana la urma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor 1.Este scris in topicul amintit mai sus, trebuie doar un pic de atentie... :grin: 2.Te rog fara adresari la persoana a doua plural, sunt doar Mugur, de la "al cu tata'n gura, pan' la al cu barba sura..." Asa cum bine spune un bun prieten de'al meu : "sa fi domn e o intamplare / sa fii Om, e Lucru Mare !..."... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor Pentru Disco 2 cam ce as putea pune maxim pe 16" fara sa folosesc kit de inaltare sau sa tai din caroserie? Acum am 255/55/18 si am luat un set de jante pe 16 pentru iarna da as vrea altceva decit 235/70/16. Multumesc! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor Pentru Disco 2 cam ce as putea pune maxim pe 16" fara sa folosesc kit de inaltare sau sa tai din caroserie? Acum am 255/55/18 si am luat un set de jante pe 16 pentru iarna da as vrea altceva decit 235/70/16. Multumesc! _________________________________________________________________________ 1.Acum ai "bascheti" pe 18" ???... :ooo :sh2 :scr Super Tare, Frate !!!... :banana 2.Raspunsul il gasesti tot in topicul de mai sus, citit cu atentie... :oc Dupa specificatiile pentru Discovery 1, urmeaza specificatiile pentru Discovery 2... :br viewtopic.php?f=21&t=2711&start=0 3.Te rog, eu frumos, zi-ne si noua de unde esti din Romania, nu de alta, da mor de curiozitate... :grin: Multumesc anticipat de intelegere, Mugur... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Dimensiunea rotilor Locatia am scos-o inainte de a-mi inscrie masina ca nu vroiam sa se stie la RAR(de ar citi vre-un preten de-al lor) de unde sint, ca-i invatam pe altii la prostii(chestia cu transformarea euro2/euro3). Referitor la anvelope, ma interesa 245/70 si am vazut ca tu ai montat OME, kit si flanse(la Disco1) iar la Disco 2 nu spune nimic;daca la 255/70 spune ca e "just a bit taller" inseamna ca nu tai nimic,si nici nu atinge? Rotile pe 18 le-am luat montate si datorita lor am negociat inca 400 euro cu neamtu'-anvelopele de iarna pe 18 costa cu 100 euro mai mult decit pe 16,nu? El stia ca General Grabber AT2 sint de vara, si era iarna cind am luat-o,deci trebuia sa o incalt. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate