Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Manuale auto diverse

10 bete

Postări Recomandate

Salutare, disponibil si toyota aygo, motor comun cu citronel c1 , peugeot 106, daihatsu nustiucare. Dati de stire daca trebuie, numa bine

Si subaru justy

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Manuale auto diverse

Ti-am explicat pe link-ul de mai jos cum e bine sa postezi manualele pentru ALTE MASINI DECAT CELE 4x4 OFF-ROAD !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89575-manuale-nissan-y-60-y-61-plus-electrica&p=1020664&viewfull=1#post1020664

Te rog nu mai deschide topicuri noi pentru manuale de autoturisme si nici intr-un caz in sectiunea "Manuale de service" !

Forumul nostru se adreseaza MASINILOR 4x4 OFF-ROAD si nu intentionam sa ne ocupam si de alte masini non-off-road !

Link spre comentariu

Astral, scuze ca am vrut sa ajut un membru ce avea nevoie de documentatie. Daca nu e voie spune- mi. Nu am avut nici o intentie rea, daca te deranjaza ceva sterge- mi posturile sau da-mi de inteles si nu mai calc pe aici. Andi

Link spre comentariu

Ce nu ai inteles din ce ti-am scris mai sus ?!?

Ti-am spus doar ca nu e ok sa postezi un topic pentru un manual de Aygo in sectiunea "Manuale de service" intrucat aici fiind un forum pentru masinile 4x4 off-road, nu vrem sa amestecam lucrurile !

Acum e clar ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare