IonutAlpin4x4 Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Da muntele nu iarta . Eu si încă 3 Pajero împreuna cu un patrol suntem cei care am recuperat pe soția victimei si am dus la fata locului primii 2 pompieri. Eu am coborât si am fost a 2 pers care a văzut mașina pe fundul râpei .Nimeni nu ar fi avut vreo șansa in orice mașina . Nu am putut stabil exact ce s-a întâmplat, nu se vedeau prea multe urme pe iarba înainte de rostogolire. Am adunat lucrurile si le-am dat sotiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa dea putere sotiei si copiilor. Editat Iulie 27, 2015 de Astral Ce poti face azi nu lăsa pe maine! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI despre ce masina e vorba ? nu reusesc sa imi dau seama din poza. Precis a fost vorba de mai multe rostogoliri. Daca stie cineva zona poate explica sau intelege cam ce a fost acolo? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Condoleante familiei . Nu am ce sa zic ,cuvintele sunt de prisos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI despre ce masina e vorba ? nu reusesc sa imi dau seama din poza. Precis a fost vorba de mai multe rostogoliri. Daca stie cineva zona poate explica sau intelege cam ce a fost acolo? Cam asa arata terenul acolo. De sus se coboara abrupt cu inclinatie lateral dreapta, catre dreapta spre marginea prapastiei, dupa care vireaza spre stanga si coboara drept foarte abrupt pana la prima suprafata plana. Pun o filmare pe urcare, nu prea sugestiva din cauza ca era ceata. Dumnezeu sa-l odihneasca. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul sotiei si copiilor care au asistat la aceasta tragedie. Editat Iulie 27, 2015 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Dumnezeu sa al ierte! SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Dumnezeu sa il ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad! Nu stiu daca se mai discuta pe undeva, am vazut treaba asta si m-a impresionat ce a patit omul asta.. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-barbat-de-35-de-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-masina-in-prapastie-famila-a-coborat-din-automobil-cu-cateva-clipe-inainte.html :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dracula Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Dumnezeu sa-l ierte....Trebuie sa facem o diferenta clara intre un traseu dificil dpdv tehnic, panta abrupta, troliere, noroi dar cu viteza mica de deplasare si risc mic de accident si un traseu usor abordabil cu masini nepreparate dar unde riscul de accident este mare.Un traseu usor pe unde mergi cu orice masina si lejer dpdv tehnic poate sa fie mai periculos decat un traseu dificil dpdv tehnic.Asa ca atunci cand intrebam cum este un traseu ar trebui sa ne gandim si la partea de periculozitate nu doar la cea tehnica. Dumnezeu sa-l ierte si sa ajute familia sa treaca peste aceasta greutate :( Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Este vorba de Marius Georgescu... un fost coleg de servici. Dumnezeu sa-l ierte! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Stie cineva sa puna coordonatele locului... sa stie si cei care nu cunosc zona... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea m Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Condoleante! A intrebat cineva mai devreme, cred ca Irod, ce marca era masina. S-a aflat? Mircea M mircea m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Condoleante familiei și putere sa treaca peste tragicul eveniment. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan_Olaru Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 (editat) Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Conform unui film postat pe forum, la una din iesirile de anul trecut, cred ca e aceeasi masina, Mitsu Pajero gri metalizat. Se poate gasi in acest thread Asta cred ca e masina lui(minutul 2:56) Nu cred ca mai conteaza ce masina a avut. Putea sa fie si un tanc cu rollcage, centura in 10 puncte, suport de gat si casca... la ce forte sunt implicate la o asemenea rostogolire, masina putea fi intacta dar sanse de supravietuire inauntru... Inca odata, condoleate si Dumnezeu sa-l ierte! Editat Iulie 28, 2015 de Razvan_Olaru Am fost lovit de piticu 4x4 si incerc sa invat mai multe despre el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hackkyy Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI Este vorba de Marius Georgescu... un fost coleg de servici. Dumnezeu sa-l ierte! Acum un an si un pic, colegul isi facea prezentarea: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=957401&viewfull=1#post957401 Din pacate n-a apucat sa se bucure mai mult de aceasta pasiune... Condoleante familiei si tuturor ce l-au cunoscut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI http://observator.tv/social/trupul-lui-marius-tanarul-mort-intrun-accident-de-offroad-depus-la-capela-unui-cimitir-din-bucuresti-157897.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in m-tii baiului Condoleante familiei. Daca a fost la "the panta", cei care au fost pe acolo, stiu cat de periculoasa este. Eu era s-o patesc. Am tot vrut sa o mai urc, dar parca imi piere cheful. Din pacate nu a avut noroc sa scape..Dar macar a dat pasagerii jos. Sa se odihneasca in pace! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului Condoleante familiei ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tiru Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului Dumnezeu sa il odihneasca si condoleante familie. new hobby - off road :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului ce trist :( vad ca foarte multi dintre voi viziteaza topicul des ca sa mai afle informatii despre accident. Pacat, mare pacat, cuvintele sunt chiar inutile. Totusi astfel de tragedii se petrec zilnic si onroad pe drumurile deschise circulatiei publice . Sper ca acest eveniment trist sa nu duca la demonizarea acestui sport care aprinde atatea pasiuni si pe care il iubim toti cei care suntem aici, membrii ai acestei comunitati. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului Condoleante The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului sa ii fie tarana usoara si condoleante familiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului Dumnezeu să îl odihnească în pace! ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Accident tragic in M-tii Baiului Condoleante! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate