Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident tragic in M-tii Baiului

LorDeko

Postări Recomandate

Re: ACCIDENT TRAGIC IN M-TII BAIULUI

Da muntele nu iarta . Eu si încă 3 Pajero împreuna cu un patrol suntem cei care am recuperat pe soția victimei si am dus la fata locului primii 2 pompieri. Eu am coborât si am fost a 2 pers care a văzut mașina pe fundul râpei .Nimeni nu ar fi avut vreo șansa in orice mașina . Nu am putut stabil exact ce s-a întâmplat, nu se vedeau prea multe urme pe iarba înainte de rostogolire. Am adunat lucrurile si le-am dat sotiei.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa dea putere sotiei si copiilor.

Editat de Astral
Ce poti face azi nu lăsa pe maine! :cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

despre ce masina e vorba ? nu reusesc sa imi dau seama din poza.

Precis a fost vorba de mai multe rostogoliri. Daca stie cineva zona poate explica sau intelege cam ce a fost acolo?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

despre ce masina e vorba ? nu reusesc sa imi dau seama din poza.

Precis a fost vorba de mai multe rostogoliri. Daca stie cineva zona poate explica sau intelege cam ce a fost acolo?

Cam asa arata terenul acolo. De sus se coboara abrupt cu inclinatie lateral dreapta, catre dreapta spre marginea prapastiei, dupa care vireaza spre stanga si coboara drept foarte abrupt pana la prima suprafata plana.

Pun o filmare pe urcare, nu prea sugestiva din cauza ca era ceata.

Dumnezeu sa-l odihneasca. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul sotiei si copiilor care au asistat la aceasta tragedie.

DSC_4883.thumb.JPG.f3011a34f42c51fa38b2580aff5b2b10.JPG

IMAG0104.thumb.jpg.c4adbdb10b572b6f0fec4822f78b12b9.jpg

IMAG0106.jpg.04d3026e1777266a7217fbde34f61d6c.jpg

Editat de cristi 1
Link spre comentariu

Re: Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad!

Nu stiu daca se mai discuta pe undeva, am vazut treaba asta si m-a impresionat ce a patit omul asta..

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-barbat-de-35-de-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-masina-in-prapastie-famila-a-coborat-din-automobil-cu-cateva-clipe-inainte.html

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l ierte....Trebuie sa facem o diferenta clara intre un traseu dificil dpdv tehnic, panta abrupta, troliere, noroi dar cu viteza mica de deplasare si risc mic de accident si un traseu usor abordabil cu masini nepreparate dar unde riscul de accident este mare.Un traseu usor pe unde mergi cu orice masina si lejer dpdv tehnic poate sa fie mai periculos decat un traseu dificil dpdv tehnic.Asa ca atunci cand intrebam cum este un traseu ar trebui sa ne gandim si la partea de periculozitate nu doar la cea tehnica.

Dumnezeu sa-l ierte si sa ajute familia sa treaca peste aceasta greutate :(

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Conform unui film postat pe forum, la una din iesirile de anul trecut, cred ca e aceeasi masina, Mitsu Pajero gri metalizat.

Se poate gasi in acest thread

Asta cred ca e masina lui(minutul 2:56)

Nu cred ca mai conteaza ce masina a avut. Putea sa fie si un tanc cu rollcage, centura in 10 puncte, suport de gat si casca... la ce forte sunt implicate la o asemenea rostogolire, masina putea fi intacta dar sanse de supravietuire inauntru...

Inca odata, condoleate si Dumnezeu sa-l ierte!

Editat de Razvan_Olaru
Am fost lovit de piticu 4x4 si incerc sa invat mai multe despre el.
Link spre comentariu

Este vorba de Marius Georgescu... un fost coleg de servici. Dumnezeu sa-l ierte!

Acum un an si un pic, colegul isi facea prezentarea: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=957401&viewfull=1#post957401

Din pacate n-a apucat sa se bucure mai mult de aceasta pasiune... Condoleante familiei si tuturor ce l-au cunoscut!

Link spre comentariu

Re: Accident tragic in m-tii baiului

Condoleante familiei.

Daca a fost la "the panta", cei care au fost pe acolo, stiu cat de periculoasa este. Eu era s-o patesc. Am tot vrut sa o mai urc, dar parca imi piere cheful.

Din pacate nu a avut noroc sa scape..Dar macar a dat pasagerii jos.

Sa se odihneasca in pace!

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Re: Accident tragic in M-tii Baiului

ce trist :( vad ca foarte multi dintre voi viziteaza topicul des ca sa mai afle informatii despre accident. Pacat, mare pacat, cuvintele sunt chiar inutile. Totusi astfel de tragedii se petrec zilnic si onroad pe drumurile deschise circulatiei publice . Sper ca acest eveniment trist sa nu duca la demonizarea acestui sport care aprinde atatea pasiuni si pe care il iubim toti cei care suntem aici, membrii ai acestei comunitati.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Re: Accident tragic in M-tii Baiului

Condoleante

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare