Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident tragic in M-tii Baiului

LorDeko

Postări Recomandate

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Accident tragic in M-tii Baiului

Condoleante familiei si putere sa treaca peste aceasta incercare a vietii.

Ca orice lucru care il facem in viata, exista riscuri pe care ni le asumam, desi riscul a fost prea mare de data aceasta.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante familiei ! Dumnezeu sa il odihneasca !

Nu as vrea sa fi fost in pielea celor care au fost de fata in acele momente...vrei sa faci atat de multe si esti atat de neputincios.

Pana la detaliile oferite de cei care au fost in acel grup, raman doar regretele si o lectie pentru noi toti.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

RIP

Nu știu povestea acestei ieșiri și sper ca bietul om nu a fost victima unui anumit fel de teribilism de a duce oameni neexperimentați sau cu mașini mai puțin pregătite sau dotate pe trasee peste putința lor doar pentru distracția "ghizilor".

Oricum pățania asta îmi deschide o noua perspectiva asupra "prietenestilor".

• Like 2
Link spre comentariu

Daca relatarile sunt corecte, aici s-a intamplat:

Odihneasca-se in Pace!

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ti se rupe sufletul, oricum citești sau recitești acest subiect nu poți decât sa fi neputincios si fără cuvinte... expresia "tragic" nu poate descrie acest eveniment! Dumnezeu sa-l ducă la ceruri si sa aline durerea familiei.

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l ierte. Cuvintele sunt de prisos.

Ca l-am cunoscut sau nu, ca o comunitate unita, cred ca ar trebui sa punem o troita, o cruce acolo, in memoria colegului nostru si ca avertizare pentru toti. Din pacate nu pot sa ma ocup de asta dar particip financiar daca o considerati o idee buna. La cati colegi au sarit pe topicul asta cred ca resurse financiare se strang repede, pentru achizitie si montatea ar trebui voluntari.

Editat de MCK
Link spre comentariu

Tragedie e un cuvant mult prea modest ptr a descrie acest eveniment.

Dumnezeu sa-l ierte si sa dea putere familiei sa treaca peste acest groaznic moment.

Inca odata muntele isi ia tributul. Din pacate o clipa de neatentie combinata cu o oarecare lipsa de experienta duce la asemenea momente tragice. Adrenalina ne umple venele si de multe ori ne spala creierul. Din cate am inteles omul si-a coborat familia din masina, deci a salvat doua vieti sacrificand-o pe a lui.

In primii ani de comunitate nu existau asemenea incidente ptr ca la iesiri veneau oameni cu experienta care ii ajutau pe cei fara experienta. Dupa un timp insa acestea au aparut.

Sa invatati sa respectati muntele, sa va cunoasteti inainte de a va aventura limitele voastre si ale masinii si mai ales sa invatati sa va fie frica. In asemenea situatie nu cred ca ar fi putut exista vreun rollcage sau vreo masina care te poata salva (a cazut in gol aproape 100m).

Cred ca toate aceste accidente ar trebui unite intr-un topic care sa fie citit in mod obligatoriu de toti cei care sunt noi si intra in aceasta comunitate.

Este o idee foarte buna cu troita (crucea) acolo si doresc sa ofer ajutorul finaciar cat si sa o ducem pana acolo. Ar fi buna o cruce de piatra care sa reziste in timp.

PS - langa mine unde avem atelierul exista un depozit de monumente funerare. Ma interesez maine ce si cum.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

daca este parc natural atunci trebuie intrebati si rangeri inainte de a monta/construi orice .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

daca este parc natural atunci trebuie intrebati si rangeri inainte de a monta/construi orice .

Nu cred ca rangerii vor avea tupeul vreodata sa darame asa ceva...Sigur, ii putem informa inainte ...

Link spre comentariu

RIP

E un eveniment trist ce va lasa urme , negative, in ceea ce priveste automobilismul pe munte. Eu am facut de cateva ori acel traseu , necesita atentie , stapanire de sine si o masina echipata si in stare tehnica perfecta. Ceva din combinatia asta nu a functionat in cazul trist al colegului decedat.

Poate , dupa aceasta intamplare , se va acorda mai multa atentie rollcage-ului, excluderii teribilismului de la volan ( desi nu stiu daca a fost cazul de asa ceva , in aceasta nefasta intamplare) si spiritului de echipa ce utilizeaza experienta fiecarui membru in sprijnul finalizarii cu happy end a calatoriei.

Daca va hotatati sa faceti ceva comemorativ , troita , semn de atentionare zona periculoasa , as dori sa ajut si eu.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Este cineva dintre noi din zona Bucuresti sau imprejurimi care poate grava in marmura? Ar mai exista o varianta de gravura pe o placa de cupru sau magneziu si sa o lipim dar cred ca prima varianta este mai buna ptr ca rezista in timp si nu va atrage colectionarii de metale in vederea comercializarii.

Ma gandesc in acelasi timp la o placa de comemorare cat si una de atentionare ptr cei care vin prin zona.

Ne-ar mai trebui cateva tarnacoape, putin ciment si putin talent sa fixam bine placa dupa aia pe acea creasta. Poate ca aceasta placa, la un anumit moment va putea salva alte vieti.

Nu cred ca s-a pus problema de teribilism aici, mai ales ca si-a dat jos familia inainte. Din cate am vazut avea cam un an de experienta, adica exact perioada dupa care crezi ca ai "maxim" de experienta.

Link spre comentariu

Doresc sa contribui si eu daca se strang fonduri.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare