Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident tragic in M-tii Baiului

LorDeko

Postări Recomandate

Re: Accident tragic in M-tii Baiului

Doresc sa contribui si eu daca se strang fonduri.

doresc si eu sa contribui cu bani ...sincere condoleante familiei

daca se materializeaza chestia cu crucea vin de la cluj sa ajut la montarea ei

Editat de timberland0910
Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Condoleante familiei !

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Incerc sa aduc un preot cu mine pentru a tine o slujba la montarea pietrei memoriale pe acel traseu.

Daca se pun toate detaliile din timp data si ora plecari fac tot posibilul sa aduc un preot.

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Sincere condoleante familiei. Ce o fi in sufletul sotiei si copiilor care au si asistat la tragedie, numai ei stiu.

Daca inteleg corect, aici s-a petrecut. banuiesc, ca a ales sa coboare prin stanga) nu prin dreapta (din perspectiva pozei):

https://www.google.ro/maps/dir/45.3803516,25.6313791//@45.3803555,25.6310805,264m/data=!3m1!1e3?hl=en

859833371_20141026_161003-Copy.thumb.jpg.1eeb9417622b0c1684231603dfbbd97c.jpg

@yonutz

la ai mei le-am gravat manual in marmura la cimitir. daca nu se concretizeaza nimic si avem piatra, pot sa vorbesc cu cei ce mi-au executat mie. pretul a fost cam piperat, dar vedem noi.

[edit]

se pare ca avea centura pusa, dar nu a mai contat:

http://ploiesti1tv.ro/traseul-off-road-din-muntii-baiului-pare-blestemat-ce-s-a-intamplat-in-locul-in-care-duminica-un-barbat-si-a-pierdut-viata-strivit-acum-trei-ani-video/

Editat de adrianfd
Link spre comentariu

Nu am cuvinte si nici nu am chef sa discut ce s-a intamplat. Oricum este foarte grav. Acei copii au ramas fara un parinte. Imi vine sa plang. Particip si eu la strangerea de fonduri. Yonutz...sunt aici.

Link spre comentariu

Eu m-am rasturnat acum 3 ani la "the panta" pe urcare. Aveam 1 an jumate de off-road,o urcasem cu un an in urma din prima incercare si am crezut ca merge oricind! Eram cu toata familia in masina si numai o minune a facut ca ne-am rasturnat intr-o mica vilcea situata intre cele doi vai foarte adinci!! Am facut greseli mari,de incepator-prima mare greseala ca nu am coborit familia cunoscind periculozitatea traseului! Am mai urcat-o de doua ori in ultimii doi ani iar anul acesta am coborit-o. Nea Luigi are dreptate: panta asta iti intinde nervii la maxim,nu ai voie sa gresesti,masina trebuie sa fie intr-o stare tehnica perfecta.

De cind am aflat de accident(m-a sunat Giorgel si mi-a spus apoi am vorbit cu nea Lucica care a participat la iesire) nu mai am liniste,ma gindesc aproape tot timpul la nenorocirea acestei familii si la soarta cruda care a curmat o viata tinara!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa ne dea si noua celor ramasi intelepciunea de a face off-road cu multa minte si punind pe primul plan siguranta!!

Link spre comentariu

M-am interesat sa vedem ce putem face.

Am gasit doua variante:

O varianta low cost: o placa de marmura cu dimensiuni de 0.50x.0.50 cu un text gravat la care sa ii facem un soclu din beton si ceva fier si pe care sa lipim acea placa de marmura. Aici am aproximat eu costurile grosier undeva pana la 800 de lei cu tot cu marmura, gravat, ciment, nisip etc.

O varianta mai costisitoare: o placa de marmura ceva mai mare de dimensiunea 2m x 0.40 cu partea de sus de sus de 0.60x0.60 la care sa ii cimentuim partea de jos cu tot cu gravat, ciment, nisip etc ...aici doar piesa gravata ne costa in jur de 1500-1800 lei.

Ma gandesc ca acest monument ii vor ajuta pe cei ce vor trece pe acolo si ca ar trebui facut ceva ca acest om sa nu fi murit degeaba. Mesajul care trebuie scris trebuie sa fie unul scurt si extrem de sugestiv. Astept idei.

Daca este cineva care poate grava cateva cuvinte in placa de marmura, costul va fi redus considerabil.

PS: imi trebuie o poza in format digital cat mai clara cu colegul nostru.

Later edit: exemplu de text (astept si altele de la voi)

Aici si-a pierdut viata colegul

nostru MARIUS GEORGESCU, 35 ani,

in data de 26.07.2015.

Au ramas in urma lui sotia si

cei doi copii care au asistat

la aceasta teribila tragedie.

Viata este o calatorie

nu o destinatie!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

M-am interesat sa vedem ce putem face.

Am gasit doua variante:

O varianta low cost: o placa de marmura cu dimensiuni de 0.50x.0.50 cu un text gravat la care sa ii facem un soclu din beton si ceva fier si pe care sa lipim acea placa de marmura. Aici am aproximat eu costurile grosier undeva pana la 800 de lei cu tot cu marmura, gravat, ciment, nisip etc.

O varianta mai costisitoare: o placa de marmura ceva mai mare de dimensiunea 2m x 0.40 cu partea de sus de sus de 0.60x0.60 la care sa ii cimentuim partea de jos cu tot cu gravat, ciment, nisip etc ...aici doar piesa gravata ne costa in jur de 1500-1800 lei.

Ma gandesc ca acest monument ii vor ajuta pe cei ce vor trece pe acolo si ca ar trebui facut ceva ca acest om sa nu fi murit degeaba. Mesajul care trebuie scris trebuie sa fie unul scurt si extrem de sugestiv. Astept idei.

Daca este cineva care poate grava cateva cuvinte in placa de marmura, costul va fi redus considerabil.

PS: imi trebuie o poza in format digital cat mai clara cu colegul nostru.

Later edit: exemplu de text (astept si altele de la voi)

Aici si-a pierdut viata colegul

nostru MARIUS GEORGESCU, 35 ani,

in data de 26.07.2015.

Au ramas in urma lui sotia si

cei doi copii care au asistat

la aceasta teribila tragedie.

Viata este o calatorie

nu o destinatie!

Yonutz, am o cunostinta la TitanMar am vb. in seara asta cu el si maine cand este la munca o sa-mi dea ceva preturi pentru o placa de marmura inclusiv gravata, poate pot oBtine ceva pret mai avantajos daca nu dam bataie pe versiunea de 2m pe care ai propuso.

Ne auzim maine.

Editat de Astral

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Un cont unde se pot vira ceva bani ?

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Cont sa viram si rugam moderatorii sa faca stiky, eventual pe prima pagina sa vada toata lumea.

Eu cred ca textul este ok, as scrie doar in loc de ultima fraza " Dumnezeu sa-l odihneasca "

Link spre comentariu

Tot respectul pentru ceea ce doriti sa faceti. Ar trebui totusi intrebata familia daca ei sunt de acord. Iar textul ar putea sa spuna chiar ei daca e cazul...parerea mea..

• Like 1
Link spre comentariu

Tot respectul pentru ceea ce doriti sa faceti. Ar trebui totusi intrebata familia daca ei sunt de acord. Iar textul ar putea sa spuna chiar ei daca e cazul...parerea mea..

Da este corect, trebuie intrebata si familia si poate ajuta si cu textul daca sunt de acord.

In legatura cu marmura maine primesc un pret pentru dimensiunea, grosime 10cm latime 50cm si inaltime 120cm, mie mi se pare decenta aceasta dimensiune, astept sfaturi legata de dimensiune si mai ales cine se cunoaste cu familia pentru acordul lor.

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Azi am primit oferta de la TitanMar pentru dimensiunea : grosime 10cm latime 50cm si intaltime 120cm slefuita pe ambele parti cost 1600 ron TVA inclus termen de executie in jur de 2 saptamani.

Scrisul se face manual si costa 6 ron fara TVA CARACTERUL , am luat foc cand am auzit :fr2 dar din pacate mi sa spus ca este un pret bun pentru gravat manual.

Daca vi se pare acceptabil pot da comanda.

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Sunt de acord cu asta. Cu toate astea cred ca e destul de important ca mesajul scris acolo sa fie maxim de sugestiv astfel incat aceia care il citesc sa fie mai atenti atunci cand abordeaza acel traseu (ajung in acel punct).

Link spre comentariu

Am incercat pe FB sa iau legatuta cu doua dintre rudele colegului nostru dar pana acum fara succes. Nu cred ca au vazut mesajele. Altcineva mai are vreo idee sau cunoaste familia ?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sunt de acord cu asta. Cu toate astea cred ca e destul de important ca mesajul scris acolo sa fie maxim de sugestiv astfel incat aceia care il citesc sa fie mai atenti atunci cand abordeaza acel traseu (ajung in acel punct).

Am reusit sa iau legatura cu sotia lui Marius telefonic, este de acord cu demersul si ne multumeste.

Este de acord cu textul exact cum l-a scris Yonutz

Mi-a trimis poza cu Marius, @Yonutz da-mi te rog pe PM mailul tau si ti-o trimit.

Ne roaga ca atunci cand montam placa sa facem cateva poze ca sa-i trimitem, pentru ca ea nu vrea sa mai urce vreodata in acel loc ( e de inteles)

Pentru a identifica locul mai exact unde s-a petrecut nenorocirea mi-a spus ca nea Lucica ar fi cel mai potrivit, si-l rog pe aceasta cale sa ne ajute.

P.S Propun sa incepem sa adunam banutii, rog moderatorii sa ne ajute cu sticky sau redenumire titlu, sa sara in ochi.

Link spre comentariu

Topicul s-a deschis. Ramane se vedem ...ce se intampla de acum incolo.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89897-Monument-comemorativ-si-panou-de-atentionare-Baiului&p=1025576#post1025576

Link spre comentariu

O intrebare totusi. Credeti ca ar fi de bine de intrebat/interesat de la cineva din zona care adiminstreaza muntele/padurile din imprejurimi daca sunt ceva restrictii, ar trebui vreo aprobare, sau mai stiu ce alte chestiuni politice pentru a realiza acel monument in acea zona? Nu stiu daca s-a discutat despre acest aspect, ar fi totusi bine de aruncat o intrebare in zona.

PS: Cred ca ar fi bine de facut public un cont, iar cine considera ca poate face o donatie, sa o faca, nu pentru ca sa ii apara numele amintit intr-un topic, ci pentru ca asa simte. Doresc si eu sa contribui financiar, daca altfel nu o sa pot.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Salut,

Ne ocupam si de acest aspect, legalitatea constructiei.Nu cred ca vom intampina dificultati si nu cred ca "rengerii" vor darama acel monument. Nu va fi nici un cont facut public, daca doresti sa participi da-mi pm si iti dau contul.

Link spre comentariu

Buna seara!

Astazi am urcat doua masini in Baiului,subsemnatul cu Ciprian copilot si Bogdan cu Samuraiul. Am urcat pe Piciorul Mierlelor si am decis sa coborim pe nefasta "the panta". Coborirea a decurs fara probleme,dupa care am parasit masinile si am coborit in Valea Draganului pina la masina colegului nostru trecut in nefiinta. Ne-a rascolit si impresionat profund imaginea acelei masini zdrobite zacind in adinca vale tacuta,reamintindu-ne dureros recenta tragedie. Am incercat sa refacem trasa rostogolirii urcind oarecum oblic catre panta si cautind in iarba parti din masina(sint multe).

Cind am ajuns din nou sus am vazut clar unde a parasit traseul-chiar in curba(de altfel inca sint vizibile urmele de roti prin iarba). Deci nu a apucat sa vireze stinga ci s-a dus drept inainte catre zona extrem de periculoasa si abrupta unde clar nu mai poti controla nimic.

Nu stiu daca am facut bine,nu stiu daca aceste explicatii folosesc cuiva.

Monumentul propus de Yonutz ar trebui cred amplasat chiar linga acea curba-ar fi vizibil si de sus dar si de jos(urcarea e cel putin la fel de dificila ca si coborirea). Spun asta pentru ca Yonutz a afirmat pe buna dreptate ca acest monument va servi si drept avertisment,atentionare asupra periculozitatii locului respectiv!

Editat de dansoare
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare