ctl Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Salutare, Daca nu e cu suparare ma intereseaza lungimea interioara de la bord pana in spate cu usa(haionul sau cum ii spune) inchisa. Va intreb deoarece as vrea sa stiu daca se poate dormi intr-un patrol scurt(am 1.85 ).Deasemenea , daca se poate si la Y61 tot scurt. Apelez la posesori cu multumiri anticipate. Numai bine, Cata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB De curiozitate te intreb cum ai de gand sa incapi intre bord si usa, scoti scaunul pasagerului si bancheta spate? nu de alta si eu mi-am pus intrebari asemanatoare, ma tot bate gandul sa fac un upgrade de la R20 lung la un Y61 scurt dar singura problema ar fi dormitul la pescuit si lungimea portbagajului... ca am multe multe de carat Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Y61 scurt, de la radio pana la usile spate cam 210-220 cm. Am masurat eu acum, fara sa rabatez bancheta spate. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Multumesc de raspuns Georgel. Bogus , ma gandeam sa zboare bancheta spate , lasat pe spate scaunele fata la maxim si facut o platforma modulara din spate pana in fata , eventual cu picioare rabatabile sa nu ocupe loc mult .... nu stiu exact .... ma gandeam...Nu a incercat nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Fizic nu cred ca incapi intr-unul scurt! Eu am lung, si am dormit in spate tragand banchetele fata la maxim. Eu am aproximativ 190 cm inaltime si am incaput la fix! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Am fost in aceeasi situatie ca si tine. 183. In SWB nu are rost sa te gndesti ca ai incapea. Mi-am luat LWB. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB pai colegul a zis ca la Y61 e peste 2m distanta...deci cred ca ar merge.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Nu merge bre. Scaunele fata se pliaza catre spate, dar nu complet. Eu am dormit de multe ori in Patrol, dar nu sunt reprezentativ pt. voi - 160 cm... Au dormit si prieteni de 190 cm, in config. standard rabatezi banchetele spate, scaunele fata fara tetiere, si ai un pat in trepte, cu capul pe geamul lunetei si cu picioarele pe volan sau bord... E ok pt. 1-2 nopti bine accesorizate cu vodka... pt. mai mult nu prea. Depinde si de cat de "sensibil" la confort esti. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB :)) merci de raspuns :)) tare!!!:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB @ bogus nu are rost sa compari R20 LWB cu y60-y61 SWB , e din alt film , mult mai ok ca si capacitate de incarcare/descarcare, acces la bagaje (usi mai multe) inclusiv spatiu pentru dormit. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 (editat) Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Eu in al meu y60 scurt pot sa dorm linistit dar am 176,probabil o persoana mai inalta ar trebui sa doarma cu genunchi stansi sau pe diagonala daca este singur in masina.Mai este o solutie la masinile scurte pentru a putea dormi confortabil si consta in montarea unui placaj,scandura sau orice material in prelunirea portbagajului masinii dupa ce deschizi usile in lateral.Adaosul va fi de 30-40 cm si capetele exterioare vor fi prinse cu funie,lant,sarma de portbagajul masinii.Partea care ramane afara din masina se acopera cu ceva ca sa stai cu picioarele afara.Poate ne ajuta doctorul(colegul nostru de aici)cu ceva poze ca sa va faceti o idee. Giorgel poate sa doarma cu succes si in samurai. Editat Iulie 29, 2015 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Iulie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Asteptam poze de la colegul doctoru ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB Vorbiti despre patul meu ala bun pentru mine, dar care zgarie retina unora??! :ha::ha: E de bine in continuare... :grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84199-GOGu-Patrol-Y60-2-8/page8&highlight=gogu ENJOY! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Iulie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: dimensiune interior patrol Y60 SWB foarte tare doctore . Felicitari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate