gusteru Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Am un YAESU FT 212 ce lucreaza intre 136 si 174 MHz. Poate sa imi spuna cineva daca poate fi modificat sa lucreze intre sa zicem 110 si 174? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Modificare statie YAESU FT 212 Din ce stiu eu poate fi extinsa plaja de frecvente pana la 180 Mhz... nu stiu insa daca se poate extinde si in jos si inca atat de mult. http://www.radiomods.co.nz/yaesu/yaesuft212.html Poate te ajuta... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
w259lkt Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Modificare statie YAESU FT 212 nu stiu cum se modifica, dar 108 - 136 mhz este airband, banda dedicata pentru comunicatii aero. din punct de vedere legal trebuie sa ai licenta de operator pt ascultat/transmis in banda aceea. daca vrei sa asculti mai bine iei un scanner . daca vrei sa emiti, exista echipamente (inclusiv yaesu) dedicate pt asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Modificare statie YAESU FT 212 nu stiu cum se modifica, dar 108 - 136 mhz este airband, banda dedicata pentru comunicatii aero. din punct de vedere legal trebuie sa ai licenta de operator pt ascultat/transmis in banda aceea. Corect! Asta e un amanunt care mi-a scapat:old It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Modificare statie YAESU FT 212 emisia pe aceasta banda e alocata doar celor autorizati! ascultarea nu are legatura si nici nu e pedepsita,atata timp cat nu faci retransmiterea acestor informatii in alta parte,parca asa scrie in regulament. oricum de principiu, atata timp cat tu asculti ceva nu iti poate nimeni interzice acest lucru atat cat asta o faci cu scanere disponibile pe piata si vandute perfect legal,fara restrictii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate