Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificare statie YAESU FT 212

gusteru

Postări Recomandate

Re: Modificare statie YAESU FT 212

Din ce stiu eu poate fi extinsa plaja de frecvente pana la 180 Mhz... nu stiu insa daca se poate extinde si in jos si inca atat de mult.

http://www.radiomods.co.nz/yaesu/yaesuft212.html

Poate te ajuta...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cum se modifica, dar 108 - 136 mhz este airband, banda dedicata pentru comunicatii aero.

din punct de vedere legal trebuie sa ai licenta de operator pt ascultat/transmis in banda aceea.

daca vrei sa asculti mai bine iei un scanner . daca vrei sa emiti, exista echipamente (inclusiv yaesu) dedicate pt asa ceva.

Link spre comentariu

nu stiu cum se modifica, dar 108 - 136 mhz este airband, banda dedicata pentru comunicatii aero.

din punct de vedere legal trebuie sa ai licenta de operator pt ascultat/transmis in banda aceea.

Corect! Asta e un amanunt care mi-a scapat:old

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

emisia pe aceasta banda e alocata doar celor autorizati!

ascultarea nu are legatura si nici nu e pedepsita,atata timp cat nu faci retransmiterea acestor informatii in alta parte,parca asa scrie in regulament.

oricum de principiu, atata timp cat tu asculti ceva nu iti poate nimeni interzice acest lucru atat cat asta o faci cu scanere disponibile pe piata si vandute perfect legal,fara restrictii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare