Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery 1 lift kit +5cm , nu mai pot monta bara stabilizatoare

ap3bogdan

Postări Recomandate

Salut, am o problema dupa ce am inaltat masina pe fata. Arcurile vechi erau destul de lasate si le-am schimbat cu unele noi havy load +5 cm deoarece am bara havy duty plus troliu. masina din pacate era tot putin lasata de bot asa ca i-am pus niste niste inaltatoare +2cm de pe punte pe care stau arcurile si sunt prinse telescoapele. Dupa asta am rezolvat problema numai ca nu mai pot monta bara stabilizatoare. In teren nu am nici o problema pt ca puntea flexeaza brici. Problema apare pe drum, mai ales ca am cauciucuri profil simex si putina uzura in caseta de directie. am inteles ca este ceva kit de montat bara stabilizatoare pt masinile inaltate. stie cineva? m-am tot uitat pe padock dar nu stiu ce sa caut. si deasemenea vreau sa mut telescopul de directie pe bara din fata puntii (stiti voi de ce) si nu gasesc nici acel chit. Ma ajuta vreun coleg? Pun si o poza cu masina. ms

IMG_1978.JPG.14222c040f66ac54e168b1ed6a458e20.JPG

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discovery 1 lift kit +5cm , nu mai pot monta bara stabilizatoare

Salut, am o problema dupa ce am inaltat masina pe fata. Arcurile vechi erau destul de lasate si le-am schimbat cu unele noi havy load +5 cm deoarece am bara havy duty plus troliu. masina din pacate era tot putin lasata de bot asa ca i-am pus niste niste inaltatoare +2cm de pe punte pe care stau arcurile si sunt prinse telescoapele. Dupa asta am rezolvat problema numai ca nu mai pot monta bara stabilizatoare. In teren nu am nici o problema pt ca puntea flexeaza brici. Problema apare pe drum, mai ales ca am cauciucuri profil simex si putina uzura in caseta de directie. am inteles ca este ceva kit de montat bara stabilizatoare pt masinile inaltate. stie cineva? m-am tot uitat pe padock dar nu stiu ce sa caut. si deasemenea vreau sa mut telescopul de directie pe bara din fata puntii (stiti voi de ce) si nu gasesc nici acel chit. Ma ajuta vreun coleg? Pun si o poza cu masina. ms

Salut,

Eu zic sa rezolvi problema cu caseta de directie si mergi asa fara bara stabilizatoare.

Oricum daca mergi cu profil simex pe sosea este o problema, asa ca poti merge linistit fara bara.

Zi buna.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Corect,cu o suspensie buna si un stil de condus adaptat situatiei nu ai nevoie de stabilizatoare...fa-i caseta,geometria,echilibreaza rotile,ia-i toate jocurile si da-i bice...cu limecsi e tot aia.

Eu nu am bari stabilizatoare la Defender si nu am probleme (MT-uri),Disco1 pe care l-am avut e la un prieten acum si nici ala nu mai are stabilizatoare...parerea mea e ca respectiva piesa e in plus pe o masina de genul asta.:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Pentru relocarea amortizorului de directie ai nevoie de asta:

http://www.johncraddockltd.co.uk/accessories/terrafirma/tf527-terrafirma-d1rrc-steering-damper-relocation-kit-use-when-fitting-tf833-and-tf835-to-range-rover-classic-and-discovery-1.html

Cred ca ai avea nevoie si de o bara Panhard reglabila: http://www.paddockspares.com/pm010-adjustable-panhard-rod.html

In ce priveste barele stabi, nu stiu sa-ti spun ce ti-ar trebui, poate stie altcineva.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Incerc sa rezolv problemele si vad cum se comporta masina.

Oricum nici acum nu e chiar de speriat. Merg lejer cu 70-80km/h. La frana combinata cu viraje mai bruste se simte. Face ca o barca.

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu

Salutare,

Uite aici o idee in caz ca vrei s-o montezi iar.

1420639094_discocoborarebarastabilizatoare.jpg.c672e0d826e153d3a0277623f3b02afa.jpg

Don't believe everything you think!
Link spre comentariu

buna ideia. o sa o fac si eu si pun inapoi poze:) e de pe masina ta?

Nu,eu am dat bara jos....am gasit aceasta solutie la englezoi. Intentionez sa-mi fac si eu un astfel de profil, ca sa pun bara cand fac drumuri lungi. Am fost cu ea asa in delta, insa din cauza faptului ca "valsa" considerabil, mi-a creat un sentiment de nesiguranta.

Link spre comentariu

Am montat bara stabilizatoare si am schimbat caseta de directie. vreau sa zic ca imi place extrem de mult cum merge acum. asa de mult ca i-am facut cadou si un volan sparco :)) putin joc mai am pt ca caseta este de pe masina de rezerva:P apropo, cine stie o firma serioasa unde se repara casete de directie? vreau sa o trimit pe cea veche :)

multumesc de sfaturi

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu

........ cine stie o firma serioasa unde se repara casete de directie? vreau sa o trimit pe cea veche :)

multumesc de sfaturi

Nu te lasa amagit de toti "cunoscatorii", trimite-ti caseta DOAR la d-nul Traian din Targoviste, tel : 0745.203.521

Link spre comentariu

aceasta discutie se poate inchide. eu am inteles care e treaba si am facut modificarile ca sa pot pune bara inapoi. masina merge brici. multumesc colegi

Si nu le impartasesti si altora aici.....?

Link spre comentariu

aceasta discutie se poate inchide. eu am inteles care e treaba si am facut modificarile ca sa pot pune bara inapoi. masina merge brici. multumesc colegi

Desi n-am probleme cu caseta de directie, chiar te rog sa ne spui cum s-a facut remedierea acesteia cat si comportarea ei in timp. Din ceea ce am citit, lucrarile de reconditionare a acestor tipuri de casete de directie, nu sunt destul de fiabile.

Link spre comentariu

Desi n-am probleme cu caseta de directie, chiar te rog sa ne spui cum s-a facut remedierea acesteia cat si comportarea ei in timp. Din ceea ce am citit, lucrarile de reconditionare a acestor tipuri de casete de directie, nu sunt destul de fiabile.

L-am sunat ieri pe domnul recomandat de Astral dar nu a raspuns. O fi plecat in vacanta. Oricum o sa trimit caseta la el si vom vedea ce se poate face. Momentan am pus caseta de pe masina de rezerva care e ok dar as vrea sa am una buna de rezerva. revin cu detalii

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

L-am sunat ieri pe domnul recomandat de Astral dar nu a raspuns. O fi plecat in vacanta. Oricum o sa trimit caseta la el si vom vedea ce se poate face. Momentan am pus caseta de pe masina de rezerva care e ok dar as vrea sa am una buna de rezerva. revin cu detalii

Salut,

Ai reusit sa reconditionezi caseta? Cum merge?

Ms.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Referritor la caseta de directie. Am eu un Disco cu caseta reparata la Targoviste a facut 55k intr-un an , nu e mult dar merge brici.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Reti...55000 sau 5500 ?

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Referritor la caseta de directie. Am eu un Disco cu caseta reparata la Targoviste a facut 55k intr-un an , nu e mult dar merge brici.

si cat a costat?

Link spre comentariu

Reti...55000 sau 5500 ?

Da ai dreptate in mintea mea e putin nu stiu alti cati km fac pe an..

Costuri parca 700 roni....si luasem deja Kitul de caseta de directie....si mi-a zis ca nu are nevoie ca are destule...si l-am scos la vanzare..caseta a fost reparata in 2015 .

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

La targoviste repara caseta daca nu este praf,am ajuns luna trecuta cu caseta mea si a zis ca este prea distrusa sa mai poata face ceva,eu deja aveam ,,death wobble'' jocul acela de tremura toata masina,mentionez ca am toate bucsele noi de poliuretan si bratele castor corectoare.

Discovery1 1997
Link spre comentariu

dead woble avem si eu...asa ca nu asta e motivul pentru care nu mai poate fii reparata..ci probabil axul melcat e pre avariat.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare