albinaru Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Am citit tot thread-ul si tot nu miam putut cristaliza o idee: ce platforma mi s-ar potrivi, Hilux (1750 kg masa proprie), grea pe fata, usoara ca naiba pe spate, pentru transporturi ocazionale de autoturisme/stupi pe distante lungi? Am mai tractat ocazional cu MB 100 (fata grea - spatele fulg de nea) remorci cu masa reala de 1000-1200kg (desi in acte aveau 500kg) iar experienta a fost un cosmar. De vreo doua ori, cel putin, in urma unor frane bruste, remorca mi-a impins spatele in lateral. Voi, cei care sunteti mai trecuti prin aceste experiente, ce tip de platforma auto mi-ati recomanda? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinmarin04 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sunt nou pe aici si salut pe toata lumea ! vreau sa iau un nissan patrol y60 pt a tracta o platforma cu mma 3500 kg stiind ca patrolul trage 3500 la carlig ! am vazut pana acum 2 masini cu intentia de a le cumpara dar surpriza , pe talon scria ca pot remorca 2700 si nu 3500 ! mentionez ca e vorba de modelul y60 lung pt ca cel scurt nu ma avantajeaza ! acum va intreb ca sa nu mai bajbai , care model de patrol trage 3500 in acte ? va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Land Rover!:ha::ha: 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Land Rover!:ha::ha: Si nu oricare: Discovery 1 sau 2:ha::ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sau,de ce nu,Disco 3 si 4,Defender!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sau Toyota 80 ;) don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinmarin04 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE imi place si toyota dar e mai scumpa si nu ma incadrez cu banii ! intre nissan si land rover imi place mai mult nissanul dar nu exclud land roverul iar banii mei sunt maxim 5000 eu ! acum daca luam in discutie si roverul , intrebarea este care model de rover si de nissan trage 3500 in acte ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Nu stiu Nissanul daca are 3500 ....dar LR are pe majoritatea modelelor - la bugetul ala te incadrezi la limita pentru un Disco2 (il iei autoutilitara din Olanda sau Italia si ai taxa de maxim 500 euro sau din tara cu taxa platita). Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Disco poate cara si 4000 kg daca este echipat cu kit de frane cumulative. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Disco poate cara si 4000 kg daca este echipat cu kit de frane cumulative. DAr totusi apare o alta problema si anume banuiesc ca masina va fi incadrata la alta categorie. Nu cred ca un autoturism are trecut in acte remorcabil cu dispozitiv de franare 4000 kg. E vorba de alt tip de remorca. Una e ce poate masina si alta e ce scrie in acte. In Romania se practica over-loading-ul la greu. De exemplu WV Tuareg variantele mai vechi 2001-2005 au trecut in acte 3,5 T. Am intalnit pe cineva care facea servicii de remorcare cu un astfel de utilaj. Avea varianta cu motor de 2.5 Diesel daca nu ma insel. A spus ca a venit foarte usor cu 3.3 t dupa el din Slovenia pana in Cluj. Incarcatura era o duba frigorifica LT35 inalta +platforma . Editat Iunie 15, 2014 de Astral O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate