niros05 Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Hop ca ma bag si eu . Din ce am observat la un prieten din Brasov, Lazar, care se ocupa cu asa ceva , printre altele , foloseste atit la tractari cu platforma cit si la plimbari montane un Mitsubishi cu 4 +1 usi, 3000, V6, benzina, care pe spate are arcuri elicoidale deci nu te zdruncina. Si aceasta pentru ca intotdeauna masina care tracteaza trebuie sa fie mai grea decit masina tractata. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Putem sa dam de omul respectiv sa il intebam cum se comporta V6 -le ca putere si consum? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Hop ca ma bag si eu . . Si aceasta pentru ca intotdeauna masina care tracteaza trebuie sa fie mai grea decit masina tractata. nu intotdeauna, de fapt in cazul masinilor 4x4 aproape intotdeauna sarcina tracatata (legal) este mult mai mare decat masa proprie a masinii. in general au sarcina pe carlig 2800-3500 kg si cantaresc 2000-2500kg asta ca sa nu pomenim de cateva masini in tara (patroale si pajero) omologate la ''doar'' 5200 kg sarcina pe carlig :T in cazul masinilor care fac tractari asta profi vorbind nu ocazional e bine sa fie scurta sa te cobori in santuri rape etc pe unde au prostul obicei masinile accidentate sa ajunga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Multumesc tuturor pentru interesul acordat! :h5 Multumesc NIROS(Dl Sorin) pentru sfaturi si pentru informatii. :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Cam ce imi face cu ochiul de la MITSUBISHI.... http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/amestecate%204x4/COMPARATIV1.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/amestecate%204x4/COMPARATIV2.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/amestecate%204x4/datetehnicepajerosport1.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/amestecate%204x4/datetehnicepajerosport2.jpg Va urma si NISSAN PATROL--intii sa gasesc datele... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE vezi ca nu prea are cacao in el motorul asta (99 CP) Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Este singurul lucru care ma nemultumeste la acest model...Doar 99 cp cind pe v6 3000 as fi avut 177cp dar acesta nu il pot inmatricula la BG. Sunt in curs de documentare si pentru GR 2 dar nu am gasit datele tehnice pe internet asa cum le-am gasit despre PAJERO SPORT. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Are cineva o copie dupa o carte de identitate de PATROL GR1 sau GR2? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Spune exact ce date vrei si ti le spun in carte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sunt citeva informatii din carte si altele pe care le poate da un posesor(ca si dvs dealtfel) 1.Tip caroserie(autoportanta sau nu) 2.Masa proprie 3.Masa maxima admisa 4.Masa maxima admisa la tractare cu dispozitiv de frinare 5.Lungime-latime-inaltime 6.Rezervor 7.Punte fata+tip arcuri 8.Punte spate+tip arcuri 9.Tip directie 10.Sistem frinare fata 11.Sistem frinare spate 12.Dimensiuni anvelope(+un pret appx) 13.Motor-asezare,cilindri,capacitate,putere,alezaj,cursa,putere,cuplu/rpm 14.Consum Multumesc anticipat! :h5 http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/amestecate%204x4/nissan1.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/amestecate%204x4/nissan2.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Eu m-as orienta spre GR1...daca te lasa ceva pe la GR2....intreaba-l pe Rudy cam cate mii a bagat intr-a lui (piese SH nu gasesti pt modelul asta,pe cand la GR1 te descurci).Dar daca esti 'pregatit' financiar...alegi ce vrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Am reusit sa o scanez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Ai dreptate PRUDOM :g dar problema este ca nu gasesc GR1 cu AC si ABS si GEAMURI ELECTRICE.GR1 mi-ar conveni ca m-as incadra si in buget dar vreau neaparat aceste optiuni pentru confortul kilometrilor foarte multi. Multumesc RUDY :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Suspensia e pe arcuri spirala fata+spate,frina discuri fata+spate (ABS) ,cauciucurile originale nu stiu cit costa ,astea care le am eu 33/12,5/15 sint 7mil bucata consum 11%-15%-3o% exterior,oras,teren , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Multumesc inca odata :h5 dar te rog mult -daca poti-sa pui cartea de identitate la o rezolutie mai mare ca nu reusesc sa vad cifrele exact... :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Este un GR1 pe autovit 8500e neg si urgent,arata fain masina ,are geamuri electrice si AC :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Ma uit imediat... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Am fost nevoit sa micsorez poza ca nu o lua altfel,daca vrei ti-o trimit in mail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Da. :h5 asfalttango@yahoo.com Multumesc :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Trimis :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Receptionat :h5 :bannana Multumesc....Trage 3500kg :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Buna ziua. Am un Isuzu Trooper din 96 , inmatriculat RO in 98 , varianta SUA , motor de 3200 cc , 180cp , GPL omologat , modelul mai rotunjor , am cerut 6000 usor negociabil dar mai mult ma tenteaza un schimb cu un 4x4 cu motor mai mic. Oricum masina are ABS , aer cond. , geamuri si oglinzi electrice , pilot automat , 2 airbag-uri , arata bine , tocmai de acea nu sunt ff hotarat sa o vand. Daca va tenteaza astept un semn si discutam. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Multumesc de oferta :h5 dar benzina daca iau trebuie sa fie sub 3000cm3....Si la sfaturile celor de pe forum deja am ales marcile ....ramine sa vad modelul. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Salut. Am DSCI0008 (Medium).JPG[/attachment:1nf4jkyv]cateva raspunsuri, poate te ajuta. Detin o platforma cu 2 punti, masa proprie 600 kg, mtma 2500 kg. De un an incoace o tractez cu un VW Caravelle , ocazional (prin bunavointa unor prieteni)si cu Patrol GR Y61, mai ales cand e zapada pe jos sau sarcina mare de tras. In gospodarie exista un Patrol y 61 cu motor 2,8 si altul cu 3.0 E totala diferenta intre ele, motorul de 2,8 trebuie turat, cel de 3,0 trage temeinic de la 1500 rpm si nu prea face diferenta intre platforma incarcata sau nu. Masina de 2,8 consuma 14%, cea de 3.0 cam 10-11% (cu 2,5t agatate in spate).Oricum am observat diferenta de 2% consum doar daca pui anvelope AT in loc de MT. Poti sa uiti de tractatul cu benzina +gpl, n-ai cuplu plus consumul enorm in sarcina , am incercat-o si pe asta cu o Toyota 4runner v6. Merita doar daca tractatul e ceva ocazional, o activitate care aduce lucrari in service, nu un job de zi cu zi. Patrolul y 61 e o fieratanie desavarsita, are 3,5 t sarcina pe carlig, etc. Inca o parere. E bine ca masina de teren pe care o iei sa aiba MLR-uri manuale ca sa poti folosi reductorul + tractiunea spate la manevre sau pante ptr sanatatea ambreiajului si usurarea muncii. O sa caut si o poza cu Patrol la munca (nu la servici). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE L-ai omorat pe bietul asfalttango cu postul asta :banana ... i-ai stricat toate socotelile :ha: ... chiar ca-s curios ce masina o sa ia pana la urma ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate