asfalttango Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE :g :1 Multumesc pentru informatii... Masina va fi DIESEL.Asta este clar acum. GR1 cu AC,geamuri si ABS cam rar afara.... GR2 imi place mult-cam sare de buget<putine in jur de 8000> PAJERO SPORT-daca avea 130cp la motorul de 2,5 nu mai stateam pe ginduri Simt ca va fi GR 2 :F PAJERO SPORT... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE In jur de 4 octombrie voi pleca spre REGENSBURG-HAMBURG pentru a vedea si testa mai multe masini....Datorita bugetului sansele sunt cam 90% pajero sport de 2,5 td 1997-2000 si cam 10% pentru PATROL GR 2,8. Mi-ar prinde bine niste sfaturi cum pot verifica sistemul 4x4 acolo pentru ca este putin probabil sa fie de acord sa faca drive-test. Orice alt "tips" privind evitarea facaturilor sau a manevrelor de geambash mi-ar prinde bine... M-am gindit sa nu fac alt topic pentru ca acesta sa ramina cu continuitate si finalizare... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Tinand cont de timpul trecut de la ultimul dvs. post , suntem curiosi de "finalitate" , in conditiiile in care suntem tentati de aceleasi manevre "de culise". ! :bravo Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Nenea asfalttango, topicu' acesta e cu "finalizare fericita" ? :ha: :ha: :ha: ... hai cu barfele, ca suntem curiosi foc ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Masinile asteapta in HAMBURG... :h5 Dupa MITSUBISHI ADVENTURE DAY (17-19.10.2008-Zarnesti-Brasov)m-am urcat in avion via BERLIN,acolo ma asteapta o masina inchiriata si direct in HAMBURG ma opresc....Nu pot lua si platforma pentru ca nu am inca E-ul pe carnet(desfasor scoala C,C+E,D) Sigur revin cu o masina PAJERO SPORT :F PATROL GR2....si bineinteles foto.... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sunt in HAMBURG!Am luat masina...PAJERO SPORT 2,5 GLS ...ramine de vazut daca am facut o alegere buna...Foto si descriere amanuntita fac atunci cind ajung acasa ca wireless-ul merge slab si dureaza mult....Acum astept sfaturi la paltforme... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE drumuri bune sa ai si asteptam poze :bannana zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Foto..... :h5 http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0013.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0017.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0018.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0019.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0020.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0021.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0022.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0023.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0024.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/tirg%20germania/th_IMAG0025.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Modificate din cauza marimii...se pot vedea in album Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem 1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem 2 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem 4 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem 5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem 6 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE idem 7 Daca poate moderatoru sa stearga posturile...eu nu am reusit :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sa-l stapanesti fara incidente si sa-ti ofere cat mai multe satisfactii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Multumesc :h5 O sa ii fac un thread separat...dar intii trebuie sa se adune foto si informatii ce trebuiesc postate... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Sa o stapamnesti sanatos. Despre platforma iti pot da cateva sfaturi daca vrei sa faci una. Eu am facut una in Galati acum 3 ani pe punti Knott. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Suna interesant :h5 .Ma intereseaza subiectul ....dar nu apar probleme cu omologarile si alte nebunii de genul MADE IN ROMANIA? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Nu. A facut-o un carosier din Galati cu puntile si echipamentele(troliu + cablu) pe care le-am vrut eu, dupa schtele mele si tot el a obtinut si omologarile. El a mai facut cateva modificari la schitele mele dupa calculele lui dar in mare a iesit cum am vrut. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Te rog sa postezi(sau PM) si info despre caracteristici si costuri dar si unde pot sa gasesc firma.Te-a ajuns mai ieftin asa decit una sh din Germania?Ar fi super...daca poate sa faca si din acelea hidraulice... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE eu zic sa dai o tura la blyys la 2 mii iei o remorca noua nouta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE Unde sa dau o tura ca nu am inteles...Am gasit un BRENDERUP SH hidraulic la 2000. Care este cea mai buna alegere? Cu rampi sau cea hidraulica? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Sfat achizitie AUTO+PLATFORMA TRACTARE @asfalttango : Te rog frumos sa nu mai postezi pe forum imagini mai mari de 800x600 pixeli ... uite aici, citeste : viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate