Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem cantar scaune LC seria 70 versus seria 60

emanoeladrian

Postări Recomandate

Re: Sistem cantar scaune LC seria 70 vesrus seria 60

Daca nu ai si scaunele aferente acelor "cantare", va mai fi o problema in plus pentru ca trebuie sa faci niste adaptari pentru a pune alte scaune.

Pentru fixarea in podea poti sa te uiti pe pozele de mai jos ca sa vezi daca poti adapta fixarea acelor "cantare" de 60 pe podeaua masinii tale :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=747905&viewfull=1#post747905

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67317-Englezoaica-mea-LJ-VX-70&p=950688&viewfull=1#post950688

Astea fiind datele problemei, ti-as recomanda sa ai rabdare pana prinzi niste scaune complete (amortizor+scaune) de la un 70.

Apar rarisim, dar apar si se vand cam cu 120-150 euro setul.....

Altfel, "mai mare daraua ca ocaua"......

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Astral pentru detalii. Exista de fapt si un sistem pentru 1 scaun de 70 dar nu l-am vazut si nu stiu in ce conditie este.

Sptamana viitoare poate ajung sa il vad si sa-l cumpar. Este la 160km de mine...

Numai bine !

PS. Care este de fapt denumirea corecta , am vazut ca ai pus cantar in ghilimele(este o denumire des intalnita pe aici).....scaun cu amortizor ?

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Hmm, denumirea de "scaun cu cantar" provine din jargonul soferilor (de TIR si nu numai) pt ca la masinile de tonaj pe care le folosesc dansii , scaunele cu amortizare au o rotita de reglaj a "tariei" amortizarii, rotita gradata in kg.... de aici asocierea cu cantarul.

Daca te hotaresti sa montezi asa ceva , e ok ... dar trebuie sa tii cont ca ai nevoie si de ceva spatiu de "lansare" in sus.

Adicatelea mai pe direct, daca esti deja cam cu capul in plafon , te cam alegi cu gatul stramb la "decolare" . Dar ca un ing de aveoane care te stiu, sunt sigur ca ai tinut cont si de acest aspect... Succesuri

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Salut , Adrian , daca nu le vrei tu poate imi dai mie un contact al celui care vinde "catarele" pentru J60 , poate le iau eu.Multumesc.

Link spre comentariu

Hmm, denumirea de "scaun cu cantar" provine din jargonul soferilor (de TIR si nu numai) pt ca la masinile de tonaj pe care le folosesc dansii , scaunele cu amortizare au o rotita de reglaj a "tariei" amortizarii, rotita gradata in kg.... de aici asocierea cu cantarul.

.....

Don Luigi si scaunele astea de la Toyota au reglajul acela in functie de kilogramele ocupantului scaunului, iar denumirea de scaune "cu cantar" o las pentru soferii de tir pentru ca eu zic ca nu ma cantaresc cu ele, ci doar "ma amortizez"....:wink:

SI nu cred ca va fi o problema cu inaltime pana la care lucreaza scaunul pentru ca si eu si conu` Matake am avut asa ceva pe 70 si niciunul din noi n-a dat cu capul in tavan.....

Nu stiu cat e de inalt Emanoel, dar o solutie ar fi purtarea centurii de sigurante atunci cand scaunele au amortizorul deblocat.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut , Adrian , daca nu le vrei tu poate imi dai mie un contact al celui care vinde "catarele" pentru J60 , poate le iau eu.Multumesc.

Sigur ca da Alin uite aici :

Gert-Jan den Breems

Den Breems import export

Middelland 35a

2931 AK Krimpen aan de Lek

+31 6 53 31 88 74

sales@denbreems.nl

http://www.denbreems.nl

Eu am programat Luni ce vine sa ajung la el pentru o bucata de J70. Da-mi o adresa de mail sa-ti fwd-ez corespondenta mea cu el. Daca te intelegi cu el eu ti le aduc gratis acasa....probabil o bere rece cand ne vedem...

A...eu vin cu masina la sfarsitul lui Septembrie dar daca 'arde' ti le pun la Atlassib si le ridici personal de la gara Rahova in 2-3 zile de la expediere. Cost cam 30Euro Atlassib-ul.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

......

Eu am programat Luni ce vine sa ajung la el pentru o bucata de J70. ........

Banuiesc ca tu vrei sa pui intai la sofer, deci ai grija ca scaunul sa fie de stanga. adica maneta care misca scaunul inainte-inapoi si aia care rabateaza spatarul sa fie pe stanga scaunului.

Link spre comentariu

Da Astral, incerc sa iau si scaunul daca il mai are. Multumesc pentru precizare!

Te rog sa fi amabil si sa corectezi cuvantul 'versus' din titlul topicului.

Multumesc inca odata .

PS. Am 1,89 inaltime...

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare