marian.ilciuc Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Salutare, Am inaltat o vitara cu 5 cm si nu o mai scoate din 4x4. Ma poate ajuta cineva cu ajustarea timonerie de la reductor pentru a putea utiliza din nou reductorul? Multumesc, Marian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: inaltare bodylift masina a facut de la inceput asa sau a ramas blocata in 4x4 ? ca am patit si eu asa o data si rezolvarea am primit-o telefonic de la un reparator de cutii de viteze : i-am trozit una puternic cu podul palmei in capul schimbatorului de 4x4 si a iesit usor dupa Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: inaltare bodylift Totul a functionat corect. La inaltare era cuplata 4x4 si acum nu pot cupla 4x2 (spatele) ptr ca timoneria de la reductor si-a schimbat unghiul si nu actioneaza corect. Am inteles ca dupa inaltare (nu mai mult de 5cm) trebuie indoit la cald ceva legat de timonerie, dar nu stiu ce si cat. Nu vreau sa fortez sa ma trezesc ca trebuie sa schimb piese si 4x4 nu pot ajunge pana la sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: inaltare bodylift Daca faci bl mai mare de 3cm trebuie sa prelungesti schimbatorul de viteze, de la reductor, coloana de directie si furtunul de alimentare benzina. Le prelungesti cu cat o inalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: inaltare bodylift Singura problema pe care o am este la reductor; cutie de viteze este automata si este functionala, directia este ok. O sa incerc sa prelungesc maneta la reductor sa vad daca functioneaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: inaltare bodylift Ti-am trimis mesaj privat, sa ne spui daca merge industria dupa modificare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: inaltare bodylift Ok, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: inaltare bodylift Singura problema pe care o am este la reductor; cutie de viteze este automata si este functionala, directia este ok. O sa incerc sa prelungesc maneta la reductor sa vad daca functioneaza. Daca il prelungesti corect atunci va merge 100% altfel nu prea are cum suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate