yety Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Salut. Imi cer scuze daca a mai fost discutia asta dar eu nu am gasit nimic despre GPL pe Samurai injectie. Ma tot bate gandul sa-mi pun si eu o instalatie de GPL pe al meu Sami din 94 cu motor G13BA . Pe gaz vreau s-o folosesc doar in oras si pe sosea. M-ar ajuta niste opinii de la cei care au deja pe masini asa ceva si un sfat despre un service serios in care se poate monta autorizat instalatia asta. Ar fi super sa fie si prin Brasov ( daca nu cer prea mult :) Multumesc anticipat. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Salut! Am montat GPL pe Samuraiul meu de 4 sau 5 ani. Nici macar o problema nu am avut pana acum. Il folosesc cu brio chiar si off road chiar daca "legendele" spun ca puterea motorului scade semnificativ. Instalatia a fost montata intr-un service autorizat. Acum 2 ani i-am facut o revizie...de control sa zicem...nu ca ar fi avut ceva. Ca si consum ( am montate cauciucuri resapate )...in medie cam 7 litri de GPL / 100 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Salut. Imi cer scuze daca a mai fost discutia asta dar eu nu am gasit nimic despre GPL pe Samurai injectie. Ma tot bate gandul sa-mi pun si eu o instalatie de GPL pe al meu Sami din 94 cu motor G13BA . Pe gaz vreau s-o folosesc doar in oras si pe sosea. M-ar ajuta niste opinii de la cei care au deja pe masini asa ceva si un sfat despre un service serios in care se poate monta autorizat instalatia asta. Ar fi super sa fie si prin Brasov ( daca nu cer prea mult :) Multumesc anticipat. Contacteaza-l pe @Marius C alias Turagmes. :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Salut! Am montat GPL pe Samuraiul meu de 4 sau 5 ani. Nici macar o problema nu am avut pana acum. Il folosesc cu brio chiar si off road chiar daca "legendele" spun ca puterea motorului scade semnificativ. Instalatia a fost montata intr-un service autorizat. Acum 2 ani i-am facut o revizie...de control sa zicem...nu ca ar fi avut ceva. Ca si consum ( am montate cauciucuri resapate )...in medie cam 7 litri de GPL / 100 km. Salut, Eu am avut GPL atat pe Landcruiserul-ul 80 cat si pe Grand Cherokee. La cel din urma, pentru ca nu simteam nicio diferenta de putere l-am dus de curiozitate la Dyno Test. Rezultatele le-am pus inclusiv aici pe forum (le poti cauta), pierderea e nesimnificativa. Chiar daca in teorie se pierde cam 10%, faptul ca folosesti benzina de '95 in realitate micsoreaza aceasta diferenta. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Salutare, si eu am gpl pe Jimny, scaderea de putere e nesemnificativa, am mers si in off road, am tras si remorca si sunt multumit. Mai am gpl pe inca o masina de strada si la fel sunt super multumit. Recomand totusi reviziile la 6 luni sau 15 000 km. In timp se imbacsesc filtrele si se mai decalibreaza setarile din calculator. Mult succes! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Ia legatura cu Marius Turagmes. El te poate ajuta cu GPL-ul in Brasov. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Eu fac reviziile la GPL (schimbat cele doua filtre) la 3-5000 de km. De pe la 3000 de km filtrele sunt negre. Nu se simte nicio diferenta de putere, cuplu. Masina am luat-o cu GPL pe ea si am facut vreo 37000 de km(doar eu). In total cred ca sunt vreo 50000-60000 de km cu GPL. Concluzia e ca merita!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: GPL pt Samurai in Brasov Depinde si de unde alimentezi. Eu am 36000 km pe gaz cu masina de strada si filtrele le schimb pe la 10000. Nu am vazut sa se murdareasca excesiv. Oricum merita din plin. Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate