alin75 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Buna dimineata! Daca are cineva cunostinte pe la centrele astea de dezmembrare si poate da-mi doneze citeva numere de plastic (alb/galben, nu trebuie sa fie pereche) poate sa-mi dea un mp. Va multumesc! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: Donatii numere plastic De curiozitate, ce faci cu ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: Donatii numere plastic De curiozitate, ce faci cu ele? face plinul la masina…. gratis… :ha::ha::ha: glumesc evident ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Donatii numere plastic De curiozitate, ce faci cu ele? daca iti spun....... imi donezi cateva placute ....? .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Donatii numere plastic face plinul la masina…. gratis… :ha::ha::ha: glumesc evident ! mah..... tu sti ceva? .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Donatii numere plastic inca valabil! P.S. pentru curiosi...... le aplic pe stupi.... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 (editat) Re: Donatii numere plastic Scuze da fa ma sa imteleg :) adica invata albina numarul ai nimereaye stupul?:) Editat Februarie 11, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: Donatii numere plastic Scuze da fama sa imteleg :) adica invata albina numarul ai nimereaye stupul?:) pai albinele mele sunt .... citite. Asa......... dupa culori stie orice albina, la ce cutie/stup sa intre:ha: .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorulica123 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Donatii numere plastic Foarte buna ideea! Albine deosebesti diferitele forme geometrice, simboluri specifice oricarei lazi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Donatii numere plastic Scuze da fa ma sa imteleg :) adica invata albina numarul ai nimereaye stupul?:) :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate