Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut SUV, doresc sfaturi!

Roby200487

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

Sunt in cautare de un SUV asadar doresc sfaturi.

Nu il vreau ptr offroad, deoarece am un patrol destul de "inarmat";)

Vreau ceva ptr oras/drum accidentat, neasfaltat.

Masina nu o sa faca offraod deci nu ma intereseaza potentialul ei in teren.

Ma intereseaza confort, consum, putere.

Doresc ceva diesel, minim 180 cp, motorul poate fi pana in 3-4.000 CMC.

Buget 11.000-12.000 euro

Ce imi recomandati. Astept niste sfaturi, pareri.

Ms.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut SUV, doresc sfaturi!

Alege o tara care iti place: Germania, Anglia, Japonia,etc bugetul este maricel si te incadrezi bine.Discutia asta poate sa dureze ceva pentru ca fiecare va recomanda ce are in ograda sau ce a condus.Eu as lua un Discovery si l-as lasa asa cum este el de la mama lui dar el este un 4x4 ''adevarat''.Ca suv mi-ar face cu ochiul un Santa Fe.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Land Rover Discovery 3. Motor 2720 cmc, Cam 190 CP (din ce stiu eu). Suspensie reglabila, cu ea stock te duci pe unde nici nu visezi. Costa cam 10.000-12.000 euroi daca o iei de la noi, intre 8-10 mii daca o aduci personal din afara. E bine ca exista si varianta comerciale, (LKW la nemti), autoutilitara, si in cazul asta taxa de mediu e cam 470 euro plus impozit mic. E o masina care tine cu casa, cand o sa am bani, d-asta o sa-mi iau. Bafta la cautari!

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu

Alege o tara care iti place: Germania, Anglia, Japonia,etc bugetul este maricel si te incadrezi bine.Discutia asta poate sa dureze ceva pentru ca fiecare va recomanda ce are in ograda sau ce a condus.Eu as lua un Discovery si l-as lasa asa cum este el de la mama lui dar el este un 4x4 ''adevarat''.Ca suv mi-ar face cu ochiul un Santa Fe.

Discovery este o optiune bunicica intradevar. Depaseste bugetul meu. Vreau neaparat automata, eventual piele si navi.

Land Rover Discovery 3. Motor 2720 cmc, Cam 190 CP (din ce stiu eu). Suspensie reglabila, cu ea stock te duci pe unde nici nu visezi. Costa cam 10.000-12.000 euroi daca o iei de la noi, intre 8-10 mii daca o aduci personal din afara. E bine ca exista si varianta comerciale, (LKW la nemti), autoutilitara, si in cazul asta taxa de mediu e cam 470 euro plus impozit mic. E o masina care tine cu casa, cand o sa am bani, d-asta o sa-mi iau. Bafta la cautari!

Impozitul nu ma intereseaza ( un membru al familiei este scutit de acesta).

Am gasit ceva pe la 13.500 cu dotarile care le doresc.

Ce am gasit la banii mei sunt(utilitare) sunt fara dotari.

Astept si alte idei.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Automata, piele, navi, Grand Cherokee.... :) sau te orientezi la nemtesti cu xxxxx000 km ''reali''.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Automata, piele, navi, Grand Cherokee.... :) sau te orientezi la nemtesti cu xxxxx000 km ''reali''.

Grand -ul e o varianta buna. CEva pareri de ele? 3.0 Diesel motorul de mercedes?

Link spre comentariu

BMW X5, X6, X3

Porsche Cayenne

Mercedes-Benz ML

Audi Q3 Q5 Q7

Volkswagen Touareg

Volvo XC60 XC90

Lexus RX

Cadillac Escalade

Range Rover

Hyundai Santa Fe, Terracan

Ford Explorer

Mazda CX-7

Mazda CX-9

Mitsubishi Outlander

Nissan X-Trail

Subaru Forester

Subaru Tribeca

Opel Antara

Daca impozitul nu e o problema as lua un Cayenne Touareg BMW X5 benzinar de vreo 4 litrii.

Grand Cherokee e de asemenea o varianta foarte buna.

Editat de dizzy
Link spre comentariu

BMW X5, X6, X3

Porsche Cayenne

Mercedes-Benz ML

Audi Q3 Q5 Q7

Volkswagen Touareg

Volvo XC60 XC90

Lexus RX

Cadillac Escalade

Range Rover

Hyundai Santa Fe, Terracan

Ford Explorer

Mazda CX-7

Mazda CX-9

Mitsubishi Outlander

Nissan X-Trail

Subaru Forester

Subaru Tribeca

Opel Antara

Daca impozitul nu e o problema as lua un Cayenne Touareg BMW X5 benzinar de vreo 4 litrii.

Grand Cherokee e de asemenea o varianta foarte buna.

Am specificat suma maxima, asta fiind 11-12.000 (nu gasesc x6)

Nici cu consumul nu vreau sa ajung la 17-20%.

Cunosc si eu cele enumarate. Vroiam pareri, sfaturi, pro contra etc.

Link spre comentariu

Disco3 si ai tot ce ti-ai dorit in caietul de sarcini plus bonusuri...pune-i niste gume decente si atat...gasesti la bugetul ala unul OK.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

eu m-as uita in primul rind la range rover L322 (MKIII) - confort imbatabil, piele, navi, numai automata. piese mai ieftine ca la alte marci. diverse probleme rezolvabile. capabil si offroad (LRA). la banii pe care vrei sa-i dai, o gasesti autobiography sau vogue si autoutilitara. http://olx.ro/oferta/land-rover-range-rover-autoutilitara-n1-5-locuri-diesel-ID4s9tS.html#e3449f60b4 - uita-te si tu la asta cum arata.

apoi la bmw X5 (:ang2 nu credeam sa zic asta) - este o masina sigura, probleme sint la turbina, dupa circa 250.000, care costa ceva bani dar asta e, nu e virgina. si la RR pe motorul de 3.0 de bmw posibil sa aibe aceleasi probleme.

la porsche - ai intretinere de porsche, preturi de porsche, ai porsche. chiar daca e 8000 sau 11000 sau 100000, e porsche. nu-ti lua decit daca ai un buget de mers de 5000-6000eur/an (combustibil+revizii). si nu e diesel in banii astia.

tiguan, subaru si altele mai mici, in aceeasi bani, nu poti sa le compari cu RR sau X5. chiar si intre un ML din 2007 si un RR din 2007, RR-ul cistiga clar.

eu asa am procedat de fiecare data cind mi-am luat masina: am mers cu toate, inclusiv cu alea care nu-mi plac (X5-ul de exemplu, dar nu l-am exclus de pe lista)

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

RR, 2007

1647223112__27.JPG.ce03caee143c226d8da226565b5e3674.JPG

2035617936__27(1).JPG.0da43374d58a6039f29e4d90a97a34e1.JPG

Honda, 2009

1041426301__57.thumb.JPG.5321dcb95138cd3c6bd34fa32daa1248.JPG

93303089__57(1).thumb.JPG.3705feea3ae04c498ae82f309cfc4229.JPG

la aceiasi bani, care dintre ele?

http://www.mobile.de/ro/Automobil/Land-Rover-Range-Rover-TDV8-Vogue-Leder-Navi/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:14800,mdl:5,frn:01-2004/pg:vipcar/212073752.html#

nu mai pun la socoteala sistemul audio. calitatea materialelor, nu cred ca intra in discutie. iar confortul nici atit.

Editat de air_wolf

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

RR, 2007

[ATTACH=CONFIG]247247[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]247249[/ATTACH]

Honda, 2009

[ATTACH=CONFIG]247248[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]247250[/ATTACH]

la aceiasi bani, care dintre ele?

http://www.mobile.de/ro/Automobil/Land-Rover-Range-Rover-TDV8-Vogue-Leder-Navi/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:14800,mdl:5,frn:01-2004/pg:vipcar/212073752.html#

nu mai pun la socoteala sistemul audio. calitatea materialelor, nu cred ca intra in discutie. iar confortul nici atit.

daca nu intra in calcul consumul de carburant si fiabilitatea in timp , taxe inmatriculare asigurari anuale si impozite normal ca RR e nr 1 + ca asta ce l-ai indicat are " MOTOR PROBLEM" zice Belgianul ;)

Editat de timberland0910
Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

daca nu intra in calcul consumul de carburant si fiabilitatea in timp , taxe inmatriculare asigurari anuale si impozite normal ca RR e nr 1 + ca asta ce l-ai indicat are " MOTOR PROBLEM" zice Belgianul ;)

asta cu "motor problem" n-am remarcat-o :ha: :g

Link spre comentariu

@ dizzy

am vazut ofertele de la tine, majoritatea benzinare, nu vreau benzina. Nu paltesc impozit, dar consumul ma deranjeaza (mental :))

@ air_wolf

am vazut la acei baieti inca 2 rangeuri, in poze par impecabile, cnad ajungi acolo doborate. Au unul din 2006 la bani buni, dar interiorul este ..... ma intelegi.

Cel din poza am vrut sa vad masina, vinerea trecuta au zis ca luni ajunge masina ca e in concediu x-ulescu. Luni am sunat: - marti ajunge doar masina, si miercuri se si vinde. :) ceva ne clar pentru mine.

MERSI baieti de info, pe x5 si rr eram si eu pana am vazut ieri un allroad. :)

Asadar azi merg sa fac dealul. 2007 masina e full, , trapa, padele, piele, tot. Am reusit sa o dau pe a mea la schimb (a4 b8), deci e si mai bine.

Acum is convins ca nu e disco sar RR, dar dupa cum am spus, nu o sa faca masina offroad de loc, nici macar la gratare. O vreau strict pentru drumul care momentan este neasfaltat, unde urmez sa construiesc.

Asadar azi iau allroadu caz in care nu se schimba ceva.

Link spre comentariu

Asadar azi iau allroadu caz in care nu se schimba ceva.

sa-l stapinesti sanatos :2dr

Link spre comentariu

Pai atunci, hai sa facem schimb, luam un diesel de 2,0 pe numele meu si platesc impozitul si mergi tu cu el.

Tu iei un 3,5-4,5 benzina si merg eu cu el.

Ce zici, te bagi?

:banana

Sa stapanesti sanatos AUdi-ul, strasnica masina.

Editat de dizzy
Link spre comentariu

NU vroiam 2.0 :)..... Era mutl mai bun un 3.0, dar momentan este super ok!

Link spre comentariu

Obraznică postare, as zice. Cate Honda vezi pe strada la noi in tara ?

Deja se compara Honda cu RR...

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare