air_wolf Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 am o mica problema si caut urgent inginer structurist (preferabil care sa cunoasca tipul de contructii vechi, cu pivnita, autoportanta, suprafata mare, inaltime mare) care sa ne lamureasca in privinta unei case. 0735200701 - Edi The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: caut urgent structurist civile http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85568-caut-loc-de-munca Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: caut urgent structurist civile Recomand si eu pe colegul Bogdan. Am avut ocazia sa colaboram in domeniul mentionat. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 Re: caut urgent structurist civile multumesc tuturor celor care mi-au scris. ma vad astazi cu Bogdan. :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: caut urgent structurist civile Si abrudila e disponibil si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 Re: caut urgent structurist civile gata, m-am vazut cu bobbyzyp (Bogdan) si sper sa colaboram, este un om extraordinar. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate