costakala Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Buna ziua,poate sa ma ajute cineva cu ceva coduri la bucsele de la tendoane fata-spate ptr lj70,varaianta tendonului e cea cu bucsa rotunda la prinderea de sasiu(nu cea cu,cui). Multumesc. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: coduri bucse tendoane ? Vezi aici : http://jp-carparts.com/toyota/carlist.php?maker=toyota REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: coduri bucse tendoane ? Salut, ma interesaza ce preturi si de unde ai luat,te rog multumesc, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Re: coduri bucse tendoane ? Codul este 48061-60020 Au pe stoc doua bucati la alpadrino.ro in Bucuresti. http://www.al-padrino.ro/produs/64878/toyota-48061-60020-bush-sub-assy-lwr.html Editat Februarie 7, 2016 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: coduri bucse tendoane ? nu stiu daca te mai intereseaza, dar am pe stoc un set de bucse de poliuretan pt LJ , made in Australia , Super Pro. Setul contine bucsele Pachard fata/spate, tendoane fata/spate ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: coduri bucse tendoane ? nu stiu daca te mai intereseaza, dar am pe stoc un set de bucse de poliuretan pt LJ , made in Australia , Super Pro. Setul contine bucsele Pachard fata/spate, tendoane fata/spate Am intrebat si pe privat: ce pret are setul ? Multumesc, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate