pantzerrow Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Salutare tuturor, Personal, intotdeauna am preferat sa imi tin masinile intr-o forma tehnica si estetica apropiata de cea originala. La fiecare masina, sunt piese mai mici, de plastic, de cauciuc, suruburi sau stiu eu ce minuni care nu prea se gasesc peste tot. Dezmembrarile sunt o solutie, dar spre exemplu un plastic vechi, e la fel de casant ca cel care tocmai s-a rupt de la masina, asadar poate fi o solutie de moment. Cunoasteti furnizori de unde pot procura astfel de piese de schimb ? :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Furnizori piese marunte de schimb eu am studiat problema pentru ca am vrut sa deschid un magazin online fix cu piese "aberante" - de exemplu plasticul care acopera surubul de la clanta interioara. in cele mai multe cazuri (mercedes, jaguar, bmw) piesele astea se gasesc la producator si au preturi mari. la mercedes de exemplu, la W210, fata de usa are lipite cu rasina niste plastice in care intra celelalte plastice cu rol de prindere. treaba desteapta, pentru ca nu ajungi sa rupi nimic daca esti atent. dar, dupa 20 de ani, rasina imbatrineste si plasticele de baza se desprind. solutia la mine a fost sa le relipesc tot cu rasina fix pe locurile vechi. ca sa le cumpar, in caz de rupere, ma costau circa 75eur/usa... ca sa nu mai rup si sa nu afectez plasticele si piesele sensibile, mi-am achizitionat o trusa de leviere de plastic, foarte utila. la fel si pentru casetofoane. niturile de plastic se gasesc in tirg si pe la diverse alte magazine. plastice ornamentale dar de o calitate indoielnica (bavuri, nepotriviri, culori aberante) se gasesc in china. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate