mihaiuc90 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Salutare! Exista modele de nissan patrol y60 2.8 TD 1990 fara blocant spate? pun aceasta intrebare pentru ca ma intereseaza o masina si in locul butonului de diff lock ii un buton cu o alta functionalitate, iar proprietarul a zis ca nu vede ceva furtun care sa intre in puntea spate. Eu stiam ca doar modelele K160/K260 nu au dif lock pentru ca au puntea mai diferita cu grupul pe partea dreapta. In cazul in care nu are diff lock s-ar putea sa nu aiba nici LSD? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Ce, cit, unde la Y60 Salutare Uite de exemplu masina mea Nissan y60 2.8 din 1996 nu avea din fabrica diferential spate blocabil la buton. Cu ocazia prepararii pentru sezonul de ieseala la noroi i-am montat eu acu de 1 saptamana diferential. Evident trebuie intai sa ai puntea spate cu diferentialul blocabil :) Plus restul acareturilor date jos de pe o masina care a avut. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Ce, cit, unde la Y60 Salutare Uite de exemplu masina mea Nissan y60 2.8 din 1996 nu avea din fabrica diferential spate blocabil la buton. Cu ocazia prepararii pentru sezonul de ieseala la noroi i-am montat eu acu de 1 saptamana diferential. Evident trebuie intai sa ai puntea spate cu diferentialul blocabil :) Plus restul acareturilor date jos de pe o masina care a avut. Sa înțeleg ca înainte puntea ta avea LSD? Ai fost nevoit sa cumperi tot kitul ARB bănuiesc, cu compresor si celelalte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Ce, cit, unde la Y60 Sa înțeleg ca înainte puntea ta avea LSD? Ai fost nevoit sa cumperi tot kitul ARB bănuiesc, cu compresor si celelalte? exista o gramda de blocante aftermarket , nu doar ARB . Cred ca cel mai bine iesi daca iei o punte cu tot cu blocant second hand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? Salutare Eu am primit de la fostul proprietar odata cu cumpararea masinii (Dl Adi din Arad) si puntea spate cu blocant original de nissan si acareturile necesare. Pe scurt omul a fost amabil si mi-a donat de pe un nissan y60 lung puntea cu blocant, comanda de pe puntea spate, valvele , capsula din fata de vacuum si butonul din bord. Toate pe original second evident. Am apucat inainte de accident sa o testez si functioneaza perfect blocantul spate. Deci linisit poti cauta in dezmembrari sau la alti colegi de pe forum care sunt vanzatori autorizati si o sa primesti tot ce e nevoie sa o faci cu blocant spate. O zi super :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? si al meu tot lsd are :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Septembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? si al meu tot lsd are :) Si banuiesc ca anul fabricatiei ii 1990, asa-i? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? Masina lu timberland e din 1996. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? Si a mea e tot din 1996 si nu aveam initial blocant spate. Se pare ca nu e vorba de anul de fabricatie ce de dotarile cu care a fost vanduta masina (diferential blocabil la buton spate - fiind optional) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? Eu cred ca am LSD pe puntea spate...pe autoutilitara Y60 din 97...o babuta olandeza cumparata ieri! Oare asa o fost din fabrica sau a fost pus ulterior? Multumesc pt raspuns dragilor! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Exista Patrol Y60 fara blocant spate ? Eu cred ca am LSD pe puntea spate...pe autoutilitara Y60 din 97...o babuta olandeza cumparata ieri! Oare asa o fost din fabrica sau a fost pus ulterior? Multumesc pt raspuns dragilor! :tk pe spate 100% ca daca e LSD e din fabrica , nu prea merita sa pui lsd pe spate dupa , mai bine pui blocant. si DA , este patrol fara blocant pe spate. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate