camsonat Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Terrano 1 Cu balamalele de la luneta cum stai? Eu am luat acum 5 ani unele SH de pe ebay dar de atunci au crapat si alea. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Terrano 1 una dintre ele e crapata partial si la mine, insa nu rupta asadar nu e o urgenta. Nu obisnuiesc sa deschid luneta, folosesc toata usa portbagajului si cred ca asta ii lungeste viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: Terrano 1 Imi poate da cineva dimensiunile sondei de temperatura aferenta ceasului din bord de la Terrano? Intrucat ceasul din bord indica dupa principiul "ghici cate grade are lichidul de racire acum, la 1/3 intre Min si Max" as vrea sa il inlocuiesc cu unul ce deja il am (un VDO pentru temperatura ulei, cu gradatie pana la 150 Celsius) dar asta ar trebui sa se intample odata cu inlocuirea sondei cu una corespunzatoare ceasului nou. Am si sonda pentru ceasul asta, de la VDO, de 150 grade, doar ca-i filet 1/8 NPT si tre sa-i fac un adaptor. Am gasit informatii neconcludente cum ca sonda de pe motor ar fi M12x1.25 sau M14x1.5 - draci baltati ca nu-i totuna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: Terrano 1 ... cum adica neconcludent , adica, fa rost de un deget care nu-i al tau si scoate sonda - pune degetu' la gaura - masoara cu sublerul ( sau infileteaza sonda intr-o piulita de la roata care are filet M12x1,25 ) - usurel pe langa degetu' pune sonda la loc ... cam asta e ... netu' e bun dar si nebun ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi11 Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) Re: Terrano 1 Mai bine du te cu masina la strungar si are el ce i trebuie sa masoare! Si atunci poti folosi degetul tau!:wink: Sau cumpara ti subler si lera pentru masurat filete. Editat Februarie 13, 2016 de sebi11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Re: Terrano 1 eh, mai e varianta a 3-a, pe care probabil o voi si folosi, anume: inserarea pe circuitul de caldura - tur (chiar la iesirea din chiulasa) a unui teu in care ma infig cu sonda noua. In felul asta nu anulez inutilul indicator din bord, si nici nu modific mare lucru. Teu e mult spus, o sa fie o teava in care filetez cu tarodul gaura pentru sonda-mi si pace. ah, si-i dau si minus la sonda, ca altfel e doar pentru poza si nu face nimic. intrucat ma intreba un coleg mai sus de turometru, daca i-am gasit solutia, acum ii pot si raspunde: i-am gasit-o, am montat un turometru de diesel VDO care isi ia semnal din alternator (ca la VW modelele vechi), l-am calibrat dupa un turometru digital si rezolvat-am problema. Dovada: https://picasaweb.google.com/lh/photo/QA1CD1KmMUp2G9J7F8qUIxCVErPZ9j3FJZWDYDdj0Rc?feat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/photo/ZlVB5-Wv69gAIsP4A_Th7hCVErPZ9j3FJZWDYDdj0Rc?feat=directlink Editat Februarie 14, 2016 de Injust Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 (editat) Re: Terrano 1 Salut, mai ai nevoie de panou sau nu? Editat Februarie 17, 2016 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Terrano 1 da, pastreaza-mi-l te rog, la inmatriularea in BG am folosit unul de imprumut intepenit firav in spatele masinii, cat sa nu cada cu masina stationara. Nu am trecut sa-l iau pt ca masina a stat in Ruse mai bine de-o luna pana au iesit numerele, inteleg ca e o problema cu serviciul inmatriculari din BG/Ruse din cand in cand ca nu au numere (fizic) pe care sa le scrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Terrano 1 Rezolvat cu balamalele de la luneta. Cumparat 2 buc balamale de porti de la Leroy, trasat, taiat, gaurit si indoit putin. Rezultatul este satisfacator. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Terrano 1 arata bine, e o solutie foarte buna pentru probema balamalelor la Terrano 1. Chiar ieri am vazut ca si eu o am pe cea din dreapta crapata putin, insa nu folosesc deschiderea lunetei asadar la mine nu e o urgenta. Eu am suportul de roata in afara masinii si nu pot deschide luneta fara sa dau roata la o parte, de-asta zic ca nu deschid doar luneta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Terrano 1 masina s-a vandut, topicul il poate continua noul proprietar sau inchide la cerere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gog george Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: Terrano 1 Salut Masina este la mine acum si a suferit ceva modificari estetice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate