SPV13R Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) in primul rand masinuta are deja 220.000 km, eu am luat o la 180.000 accesorii montate de primul - bullbar arb cu troliu warn, kit suspensie ome, admisie aer safari, cauciucuri bfg at, proiectoare naspa, protectie bena, un scut homemade very strong ... adica tot ce trebe sa fie bine o sa pun si ceva poze am schimbat deja arcurile pe spate, discuri frana si placute fata ... acum vreau sa schimb cauciucurile. am pe ea 31 dar as vrea sa stiu daca 32/11,5-15 ar intra avand in vedere ca am jantele originale si kitul de inaltare de la ome. are cineva idee? si un link pt calculator echivalenta cauciucuri bun? si mai trebuie sa schimb radiatorul de apa, ma intereseaza un sh sau un aftermarket ( ce imi vine pe aftermarket nu se potriveste pe masina, nu stiu de ce) Editat Septembrie 19, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Reverse Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: jurnal toyota hilux 3.0 at 2008 - diverse daca nu sunt prea indiscret, ce cost au avut arcurile pe spate? si ce sunt, originale sau aftermarket? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: jurnal toyota hilux 3.0 at 2008 - diverse E un jurnal pentru masina de aici ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69165-Toyota-hilux-3-0-at-2012 PS - De la ce vine prescurtarea "at" din ambele titluri....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: jurnal toyota hilux 3.0 at 2008 - diverse Automatic Transmission - A/T. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate