adrianfd Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) nu stiu daca s-a mai pus sau nu, tot se "inchid" padurile si muntii, o jucarie ce imi taie respiratia. 200k $ :old http://iconaircraft.com merge cu benzina premium de la pompa (cifra octanica mare). pozele sunt de pe site-ul lor. Editat Septembrie 21, 2015 de adrianfd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Icon A5 Hm, dar troliul... troliul, unde este?! :grin: Din pacate, tre' sa-ti pui pofta in cui, e prea riscant sa zbori pe la noi. Orice tehnologie ar avea, sunt sigur ca in caz de prabusire nu-l va mai gasi nimeni prin Romania. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Icon A5 Cu 20-25 mii cumperi o Cessna si ai parte de aceeasi distractie cu benzina de la pompa. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Re: Icon A5 @Optimus n-are troliu dar te duce la un gratar :ha: @cipri778 nu-s expert, dar cessna o poti lua pe platforma pe drum, ce faci cu aripile? nu stiu cum e cu licentele la noi, dar un amic din sua si-a luat una si zboara cu cea mai slaba licenta mi se pare (pe vreme buna), PPL (private pilote license) sau asa ceva. mie mi se pare un prim pas spre libertate de care putini au parte azi, ignorand pretul (momentan doar patura de sus-sus si-o permite) Editat Septembrie 21, 2015 de adrianfd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Icon A5 Daca poti oferi cateva zeci de mii pe un aparat, cateva mii de euro sigur ii ai pentru licenta. Airoplanu' tre' sa zboare nu sa fie tractat ;). don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Re: Icon A5 intr-o zi am sa zbor si eu in spatiu si poate chiar voi ajunge pe luna! :pl1 revenind pe pamint: zborul de joasa altitudine este foarte placut, senzatiile si adrenalina sint la maxim. totusi, ca sa operezi propriul tau aparat de zbor, ai nevoie de mai multi bani. un avion ieftin este, de cele mai multe ori, un avion nesigur. o refacere completa + pretul de achizitie iti poate vinde casa. ca idee, un gps de avion costa cam 10.000$. daca nu-l are, ai pus-o. tot ce este pe avion se masoara in ore de zbor, nu in sute de mii de km. elicea de exemplu se reface intre 3 si 5 ani sau la circa 1000 de ore de zbor. acolo nu poti petici nimic si nu ai loc de greseli decit o singura data. pisicile de 2 ori. deci ai nevoie de log-urile avionului. daca nu-s, fugi. daca e nou cu 0 ore de zbor, e ok. o greseala de virare te poate costa o aripa (dai cu ea in hangar, de exemplu). o greseala de aterizare te poate costa trenul sau elicea. apoi ai garajul, care ar fi bine sa fie si incalzit iarna. apoi ai taxele de aerodrom, licenta, impozite. ca sa inchiriezi un avion, te costa citeva sute de euro/ora. mult mai ieftin decit sa-l operezi tu din ograda, mai ales ca nu-l folosesti zilnic. Iconul este un hibrid (este si hidroavion). ai nevoie de lac. ca sa decolezi ai nevoie de 216m si ca sa aterizezi ai nevoie de 155m iar pe lac ai nevoie de 280 decolare si 256 amerizare. Editat Septembrie 21, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Icon A5 Fratilor, nu va mai stresati. Astea-s jucarii pentru altii, nu pentru noi. Noi ne c@c@m pe noi la o taxa mai mare la inmatricularea fierataniilor din dotare. Cei mai multi dintre noi nu avem bani nici macar ca sa mergem maine intr-o tara cu peisaje ca-n pozele alea pentru un fly-test. Asa ca... E frumos, e incitant, dar de fapt nu e... realizabil, pentru cei mai multi dintre noi. :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Icon A5 Cel putin la Iasi se poate. M-am interesat si eu la un moment dat de cursuri de sarit cu parasuta, si mai gasiti ceva informatii suplimentare pe site-ul lor aeroclubul-iasi.ro legat de permise etc.: "Obtinerea licentei de pilot privat avion (PPL) Organizam cursuri teoretice si practice in vederea obtinerii licentei PPL (private pilot licence). Aceasta licenta constituie primul pas pentru o viitoare cariera de pilot profesionist. Cursurile se vor desfasura pe aeronave de tip Zlin 142 si IAR 46. Cursul se desfasoara doar in varianta contra-cost, acesta fiind probabil cel mai ieftin curs de acest gen apelabil in Romania." "Scoala de zbor cu avioane ultrausoare Aeroclubul Romaniei organizeaza cursuri pentru obtinerea licentei de pilot avion ultrausor (ULM). Cursul presupune parcurgerea a 50 de ore de pregatire teoretica si minim 40 de ore de pregatire practica in zbor. Avioanele ultrausoare sunt etapa premergatoare spre o viitoare cariera in aviatie, sau pot constitui un mijloc de agrement." Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate