suzuker Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA arati bine doc... :ha: :ha: :ha: da, chiar ca. Esti negru peste tot? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA arati bine doc... :ha: :ha: :ha: da, chiar ca. Esti negru peste tot? :grin: Da... merci... :h5 Culoarea nu e "naturala"... ceva uleiuri si vaselina de la Gogu... In poza nu ajunsesem la dus pen`ca am zis sa mai trag un pic la fiare ca de... fiara de Gogu trebuie sa o struneasca cineva! :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA arati bine doc... :ha: :ha: :ha: aiurea se zice: "arati bine deloc" LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA arati bine doc... :ha: :ha: :ha: aiurea se zice: "arati bine deloc"[/quote:1cy473m4] Invidiosule... :ha2 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA Doc, eu zic sa lasi 'reaku fiarele alea, ca nu o sa mai incapi in Gogu :ha: Sau ai spart banii de troliu pe steroizi si acuma vrei sa faci tu pe troliu cind o fi nevoie??? :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA Sau ai spart banii de troliu pe steroizi si acuma vrei sa faci tu pe troliu cind o fi nevoie??? :ha: :ha: :ha: Ca troliu nu ma bag , dar de HIGHLIFT ma simt in stare... :oc http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA doc te controlez....sa nu cumva sa ne tragi in tzeapa si sa nu fii tu ala..... bine bine :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ARO-EMA ce draq doc ca in poza aia pari batran si slabit rau de tot... :ha: :ha: :ha: cum o sa il duci pe gogu de frau in halu' ala?.... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: ARO-EMA cu scuzele de rigoare,ca abia acu' am vazut topicu'...si cum e pt o cauza nobila,si implica ARO,as vrea sa ma bag in seama. don' doctor,mai e loc? in ce stadiu e lucrarea? am un bord model mai nou,original de ARO,precum si instalatia electrica aferenta. te cuafeaza?! cu motoru' in ce stadiu esti? l-ai pus sus? sau vrei "help"? ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: ARO-EMA cu scuzele de rigoare,ca abia acu' am vazut topicu'...si cum e pt o cauza nobila,si implica ARO,as vrea sa ma bag in seama. don' doctor,mai e loc? in ce stadiu e lucrarea? am un bord model mai nou,original de ARO,precum si instalatia electrica aferenta. te cuafeaza?! cu motoru' in ce stadiu esti? l-ai pus sus? sau vrei "help"? Acum inca sunt in cautare de o "varianta" cu care sa aduc de la Deva motorul si cutia donate de vstef. In ce priveste bordul, ar fi super!!!! :ypu :ypu :ypu Numai ca nu stiu daca se potriveste... Iti multumesc oricum de pe acum! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: ARO-EMA bordul e original si merge doar cu mici modificari. ii mai trebuie aparatul de bord(ceasurile).(sper sa nu se supere tarzy ca m-am folosit de poza lui.instalatia electrica aferenta,ti-o pun la dispozitie si p'aia. cu motoru':cat timp te-ai putea lipsi de masina,si daca poti aduce masina in c-lung. de restul ma voi ocupa eu,in numele ARO CLUB ROMANIA. (poate pui si tu un sticker pe salvare,cand o avea motoru' sus,functional :twisted: ) :h5 ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: ARO-EMA cu motoru':cat timp te-ai putea lipsi de masina,si daca poti aduce masina in c-lung. de restul ma voi ocupa eu,in numele ARO CLUB ROMANIA. (poate pui si tu un sticker pe salvare,cand o avea motoru' sus,functional :twisted: ) :h5 Asta chiar ca e o veste super !!! :ypu :ypu :ypu Intrebare: C-lung Muscel sau Moldovenesc? In principiu masina as vrea sa o termin cat de repede, dar mai ales sa o am gata pana da zapada si or sa apara problemele de acces cu ambulantele. Insa oricum, tot trebuie sa ajunga motorul si cutia sa se intalneasca cu Gogu... :grin: In ce priveste stickerele ( si nu numai :wink: ) nici nu incape discutie ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ARO-EMA hmmm .... ptr o clipa am avut impresia ca (virgula) Keo vrea sa-mi vanda bordu' :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ARO-EMA campulung muscel. acolo ar trebui sa ajunga masina. cu motoru aranjam cu tarzy,poate il aduce el cand isi aduce tarzmobilu acasa. ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ARO-EMA Ca sa pun si eu o intrebare malitioasa: cand vine tarzmobilul acasa? ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ARO-EMA campulung muscel. acolo ar trebui sa ajunga masina. cu motoru aranjam cu tarzy,poate il aduce el cand isi aduce tarzmobilu acasa. bineinteles ca se aranjeaza, Ca sa pun si eu o intrebare malitioasa: cand vine tarzmobilul acasa? bag de seama ca unii nu au prea sughitat in ultimul timp Tarzmobilul va veni daca nu w/e asta atunci celalalt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: ARO-EMA dom' doctor...cum ramane?! te help-uim? sau o lasam asa cum a cazut?! ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: ARO-EMA dom' doctor...cum ramane?! te help-uim? sau o lasam asa cum a cazut?! Da... sigur ca da!!! :grin: :grin: :grin: Numai ca am o rugaminte: in 8 plecam in Belgia sa prezentam Fundatia si ne intoarcem in 15 Nov. Mai mult decat sigur ca o rezolvam dupa 15. Ieri am vorbit si cu vstef_is si l-am rugat sa ia legatura cu tine sa stabiliti voi cum sa ajunga motorul , cutia, etc. donate de el, de unde is "cantonate" , la voi. Ar fi super daca ar ajunge pana ma intorc eu din Belgia , pentru ca atunci nu mai ramane decat sa-l aduc pe Gogu la "upgrade" ... :banana P.S. Te rog sa-mi trimiti o sigla/banner a clubului ARO sa o includem si in DVD-ul EMA pe care il lansam acum in Belgia si pe care sa-l putem folosi si in siteul Fundatiei ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: ARO-EMA ... Ar fi super daca ar ajunge pana ma intorc eu din Belgia , pentru ca atunci nu mai ramane decat sa-l aduc pe Gogu la "upgrade" ... :banana P.S. Te rog sa-mi trimiti o sigla/banner a clubului ARO sa o includem si in DVD-ul EMA ... ok,s-a marcat! ne ocupam sa ajunga motoru' la c-lung,cu ajutorul lui tarzy. speram sa fie pana in 15. cand e gata,te anuntam sa il trimiti pe gogu la transplant. cat despre sigla...e mai complicat. ar fi frumos,dar ne-ai luat prea repede si nepregatiti. :T succes in belgica! ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: ARO-EMA cat despre sigla...e mai complicat. ar fi frumos,dar ne-ai luat prea repede si nepregatiti. :T succes in belgica! Multumim mult !!! :h5 In ce priveste sigla, aveti timp pana ne intoarcem din Belgia, pentru ca "varianta" pentru Romania o lansam dupa ce ne intoarcem. :wink: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: ARO-EMA Ne-am intors din Belgia ! Acum musai trebuie sa ma ocup de Gogu. A ajuns motorul la CL? Cand sa-l duc pe Gogu acolo? Si... cam cat timp ar dura "transplantul" ? Nu de alta, dar am primit un telefon de la cineva de la TVR care vrea sa faca un reportaj cu el . :banana :banana :banana Sa stiu sa-i spun pe cand e disponibila vedeta de filmare... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: ARO-EMA bine ai revenit! din pacate, motorul inca n-a ajuns la c-lung. operatiunea ar trebui sa dureze max o saptamana, dar ne incurca altii, pe unde are stefan motorul desfacut. un singur om incurca multe, si imi pare rau ca e aroist...dar de vorba buna se pare ca nu intelege. i-am explicat ca vrem sa facem si un bine si avem nevoie de hotararea lui sa dovedeasca masina ce va transporta "inima" la transplant dar...inca mai asteptam. speram ca w-e asta sau cel ce vine sa putem merge sa luam motorul... ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: ARO-EMA Din partea mea, nu prea am ce sa fac in situatia aceasta... decat ca mai am o directie pentru masina! Adicatelea: caseta servo (fara strop de joc, stare excelenta) semicaseta, furtune de presiune vas de expansiune. Acestea se afla in iasi... trebuie gasit o metoda de transport catre..... CL? E posibil sa trec pe acolo intr-o mica excursie, deci le-as putea aduce personal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: ARO-EMA bine ai revenit! din pacate, motorul inca n-a ajuns la c-lung. operatiunea ar trebui sa dureze max o saptamana, dar ne incurca altii, pe unde are stefan motorul desfacut. un singur om incurca multe, si imi pare rau ca e aroist...dar de vorba buna se pare ca nu intelege. i-am explicat ca vrem sa facem si un bine si avem nevoie de hotararea lui sa dovedeasca masina ce va transporta "inima" la transplant dar...inca mai asteptam. speram ca w-e asta sau cel ce vine sa putem merge sa luam motorul... In cazul asta, sa facem un anunt zic eu... Poate se gaseste cineva pe acest forum sa ne ajute cu transportul "inimii" de transplant, ce zici? :h5 :cl http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: ARO-EMA mai am o directie pentru masina! Adicatelea: caseta servo (fara strop de joc, stare excelenta) semicaseta, furtune de presiune vas de expansiune. Acestea se afla in iasi... trebuie gasit o metoda de transport catre..... CL? E posibil sa trec pe acolo intr-o mica excursie, deci le-as putea aduce personal. Stef, esti ... INCREDIBIL !!! :1 :h5 :banana :banana :banana Cred ca daca nu ai tu drum incolo, poate procedam ca si pentru motor: includem in anunt si rugamintea pentru transferul cutiei catre CL, daca va dori cineva sa ne ajute in acest sens. :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate