Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare Tool KIT + cric Pajero

Bifeaza

Postări Recomandate

Salut,

cat de necesar este tool kit-ul aflat in usa spate si legat de cric de unde pot sa achizitionez unul apropiat de modelul original?

(pentru utilizare generala)

pajero-rear-door-complete-tool-kit-118-p.jpg.2979466e4ad86eec3f00294bb2c9442f.jpg

Mie imi lipsesc ambele si vreau sa stiu daca MERITA sa ma agit sa le achizitionez.

Multumesc.

Editat de Astral
MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241
Carpe Diem
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare Tool KIT + cric Pajero

Daca trusa aia a fost pusa acolo de producator, probabil ca japonezul ala a considerat ca MERITA !

Pana la capat, chiar daca ai propria trusa de scule in masina, nu-mi dau seama cu ce te-ar incurca aia, mai ales ca are si un locas dedicat.

Ori ti-o comanzi de noua, ori cauti la dezmembrari...

Link spre comentariu

Salut, cu radioul ai rezolvat (ti-am raspuns), deschizi o postare pentru fiecare problema pe care o ai?Mai bine deschizi o pagina dedicata masinii tale si intrebi acolo tot ce vrei sa sti.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Sunt nou cu 4x4 asa ca mai am cateva...am sa-ti urmez sfatul.

Am cautat sa vad daca e ceva pe forum legat dar nu am gasit in niciun post ceva despre scule pentru Pajero.

Mersi.

Carpe Diem
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sper sa nu deranjez ca scriu aici. Nu am momentam Mitsu, in schimb am avut un Patrol 4.2 care era dotat cu un cric de Pajero si pe care l-am folosit cu brio in diverse situatii. Comparativ cu altele aftermarket este ceva mai finut, dar cel putin la fel de vanjos! Nu stiu care sunt caracteristicile, insa din experienta proprie apreciez ca poate ridica 2 tone linistit si tine presiunea zile de-a randul!

Let's go places ! :D
Link spre comentariu

Salut,

cat de necesar este tool kit-ul aflat in usa spate si legat de cric de unde pot sa achizitionez unul apropiat de modelul original?

(pentru utilizare generala)

[ATTACH=CONFIG]248870[/ATTACH]

Mie imi lipsesc ambele si vreau sa stiu daca MERITA sa ma agit sa le achizitionez.

Multumesc.

Salut !

Eu am trusa de scule in usa din spate si mi-a fost de mare folos de multe ori, iti recomand sa o cauti, iti va fi de folos mai ales daca nu ai mereu la tine o trusa profi. Cricul...e o problema, nu prea gasesti ceva pe piata sa intre in locul special facut de producator...

Spor la cautat :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare