cristiblondu Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Asa arata o planetara de Y60 pe o masina cu roti pe 32' si peste 200 CP :ha1 Editat Septembrie 28, 2015 de Astral Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan Cu o floare nu se face primavara! Esti tu pricinos!:ha1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan Asa arata o planetara de Y60 pe o masina cu roti pe 32' si peste 200 CP :ha1 Detaliaza putin! Cum ai reusit? Blocabil pe fata? Cu limitatoarele de viraj cum stai? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan Cum am reusit ?,am pus-o pe mitsu 3.5 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan Cum am reusit ?,am pus-o pe mitsu 3.5 Q.E.D... :ha::ha1 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Re: Mitul Nissan La ce te asteptai?!? Eu ti-am zis ca nu ar rezista la puterea mitsubishului... Iar faptul ca toyota sau nissan nu se rup, sa datoreaza faptului ca motoarele lor sint de putere relativ mica. Editat Septembrie 28, 2015 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan Eu zic ca ai avortat planetara ca saracu Nissan nu a suportat ideea si a crapat de rusine ca ai pus puntea pe un mitsubisoi. :ha1 Acu stii, nimic nu e vesnic ...tot ce e facut de om, de mana omului piere, depinde cat de mult ai reglat tacanitul dintre volan si pedale...:beat consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan La ce te asteptai?!? Eu ti-am zis ca nu ar rezista la puterea mitsubishului... Iar faptul ca toyota sau nissan nu se rup, sa datoreaza faptului ca motoarele lor sint de putere relativ mica. E aceeasi planetara si pe patrolul de 4,2 kat , de 170CP cu cuplu ceva mai mare. Cred ca capul de planetara nu era in mintile lui de la bun inceput .. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Re: Mitul Nissan Eu am un prieten care o avut 340 de cai cu boggere pe 38,5 si cu blocabil pe fata si ii dadea talpa la greu, o singura planetara scurta a rupt...si aia din cauza limitatoarelor... Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) Re: Mitul Nissan daca mergi pe principiul..da-i...rupe-i fashul....nimic nu rezista...planetarele si cardanele mele de la Jeep...inca rezista eroic....si sunt vestite ptr problemele lor..totul e sa stii cand si cat sa-i dai :grin: cunosc persoane care in 10 km pot distruge un Humvee militar nou nout...:ha: cred ca Luigi are dreptate..daca acel cap de planetara nu era in mintile lui...nebunia Mitsubishi-ului i-a dat infrangerea Editat Octombrie 10, 2015 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate