Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitul Nissan

cristiblondu

Postări Recomandate

Re: Mitul Nissan

La ce te asteptai?!? Eu ti-am zis ca nu ar rezista la puterea mitsubishului...

Iar faptul ca toyota sau nissan nu se rup, sa datoreaza faptului ca motoarele lor sint de putere relativ mica.

Editat de Miron Sorin

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca ai avortat planetara ca saracu Nissan nu a suportat ideea si a crapat de rusine ca ai pus puntea pe un mitsubisoi. :ha1

Acu stii, nimic nu e vesnic ...tot ce e facut de om, de mana omului piere, depinde cat de mult ai reglat tacanitul dintre volan si pedale...:beat

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La ce te asteptai?!? Eu ti-am zis ca nu ar rezista la puterea mitsubishului...

Iar faptul ca toyota sau nissan nu se rup, sa datoreaza faptului ca motoarele lor sint de putere relativ mica.

E aceeasi planetara si pe patrolul de 4,2 kat , de 170CP cu cuplu ceva mai mare. Cred ca capul de planetara nu era in mintile lui de la bun inceput ..

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

daca mergi pe principiul..da-i...rupe-i fashul....nimic nu rezista...planetarele si cardanele mele de la Jeep...inca rezista eroic....si sunt vestite ptr problemele lor..totul e sa stii cand si cat sa-i dai :grin:

cunosc persoane care in 10 km pot distruge un Humvee militar nou nout...:ha:

cred ca Luigi are dreptate..daca acel cap de planetara nu era in mintile lui...nebunia Mitsubishi-ului i-a dat infrangerea

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare